≫ 

Lepše u Zvezdi nego u Čelsiju: Marin otkrio kako je zavoleo klub, iako se u porodici prvo navijalo za Partizan! (VIDEO)

Marinov deda je voleo crno-bele, ali je otac zbog Džajića promenio tradiciju

  • 14

Marko Marin promovisan je u pojačanje FK Crvena zvezda, a posebno su bila zanimljiva njegova evociranja uspomena na crveno-belo detinjstvo.

- Sećam se Bajerna iz 1991, tata mi je snimao video kasete, to mi je ostalo zauvek u sećanju. Interesantna je priča, tata je obožavao Džaju, njegov otac je partizanovac, a tata je voleo Džajića, pa Savićevića, zavoleo sam tako i ja Zvezdu - otkrio je Marin, koji je postao hit na internetu kada je objavio fotografiju u dresu Zvezde sa sedam godina, kada je pozirao uz legendarnog Dragoslava Stepanovića.

Marin i Stepi Foto: Instagram.com/markomarin11

- Ja sam sa 7 igrao za Ajntraht, tada je Dragoslav Stepanović bio trener, kada smo došli na trening prvog tima, slikali smo se. Tada smo smeli da treniramo u dresovima u kojima hoćemo, ja sam u Zvezdinom.

Imao je Marin priliku da igra za Verder, Čelsi, Sevilju, Anderleht i Olimpijakos, pa dobro zna kako je nositi teret velikog imena kluba.

- Lepo je igrati u velikim klubovima, ja sam imao čast da se borim za titulu ili u Evropi, sad imam priliku da igram za voljeni klub i biće drugi osećaj igrati nego u Čelsiju.

Marin je izbacio Partizan iz kvalifikacija za LŠ prošle godine Foto: MN Press

Marin je u tandemu sa Benom bio udarna igra Olimpijakosa, koji je prošle godine izbacio Partizan u kvalifikacijama za LŠ, a sada crveno-bele čeka derbi u Humskoj. Bilo je i pitanja da li bi priželjkivao gol protiv najvećeg rivala.

- Biće zanimljiv derbi, radujem se tome i siguran sam da ćemo dobro odigrati. Debitovao bih radije golom protiv Napolija, a onda Partizanu - rekao je Marin, a onda se Mitar Mrkela ubacio sa opaskom "prvo igramo sa Radnikom iz Surdulice".

Palo je i podsećanje na čuveni meč Nemačka - Srbija (0:1) na Mundijalu 2010. godine, kada je Marin bio akter kao reprezentativac Nemačke. Ušao je u igru u 2. poluvremenu, kada mu je Lane Jovanović opaskom poremetio koncentraciju.

- Neobično je bilo. Znalo se pre da igram protiv Srbije, to je bilo mnogo emotivne za mene, kad vidiš sve naše zastave... Ali to je fudbal. Kada sam ušao, Lane je rekao da usporim samo i da ne igram maksimalno, to je to.

VIDEO - Milojević o pojačanjima: Tri dobra fudbalera i tri dobra čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    3. septembar 2018 | 14:53

    Svi ste vi Nekad bili GROBARI !

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. septembar 2018 | 14:20

    Марин и Бен поново у тандему. Ноћна мора им се наставља. А можда неће бити ни потребни? Можда Милоје разиграва оне који мање играју, из трећег тима.

  • ТАРАС

    3. septembar 2018 | 14:41

    Aj se cujemo dogodine i da rezimiramo sta je uradio u Zvezdi.Mozda ga ta igra vrati u Nemacku reprezentaciju.Svabe su shvatile sto su ispale u prvoj fazi svetskog prvenstva,pa nije igrao MARIN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA