≫ 

Partizan demantovao da je propao transfer Sume u Makabi!

Direktor Vazura: to nema veze sa istinom, imamo dogovor sa Makabijem, ostali su još neki detalji

  • 7

Jedan od izraelskih medija, koji se ne smatra previše relevantnim (najbolji i najprecizniji je sportski portal one.co.il) objavio je da pozajmica Sejdube Sume iz Partizana u Makabi iz Haife od juče “visi”, jer pomenuti klub, navodno, doznao da Gvinejac ima mentalnih problema i odustao od njegovog angažovanja.

Istina je, ipak, drugačija pošto su crno-beli i klub iz Haife u načelu sve dogovorili i, čak i potpisali “hartiju”, a ostalo je još da se utanače detalji između fudbalera i kluba iz Humske u vezi sa zaostalim dugovanjima.

Telegraf je stupio u kontakt sa generalnim direktorom Partizana – Milošem Vazurom, koji kaže da navodi iz izraelskog medija nisu tačni.

- Video sam šta su napisali i to naprosto nema veze sa istinom. Mi imamo dogovor sa Makabijem iz Haife, radi se o jednogodišnjom pozajmici Sume sa mogućnošću otkupa. Ostalo je još da se reše neki detalji, ali to morate da pitate sportskog direktora Ivicu Ilieva – kaže Miloš Vazura za Telegraf.

Suma u sledeću sredu ide tamo na završne pregovore, a sa Partizanom se dogovorio da mu isplati dve plate sada, a da ostali deo duga "stavi na papir"

Suma ide i tačka: Ivica Iliev ne dovodi transfer u pitanje Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

U prethodnih nekoliko dana, otkako je Makabi iz Haife poželeo da angažuje Sumu, izraelski klub se na više strana raspitivao o fudbaleru, čak i u slovačkoj, pa i kod bivšeg trenera Slovana Ivana Vukomanovića.

Kako su dobili pozitivna mišljenja, odlučili su da ga angažuju. Ipak, kako se može čuti kod upućenih, u izraelskom klubu postoji nekoliko “struja” koje bi da realizuju transfer, ali će i to biti rešeno narednog ponedeljka, kada se očekuje finalizacija dogovora.

Uprkos sukobima selektora sa nekim bitnim igračima u timu, Srbija je veliki favorit sa kvotom 1,53 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu između Litvanije i Srbije.

 Italija počinje eru pod Robertom Mančinijem u formaciji 4-3-3 sa Mariom Balotelijem u špicu. Kvota na keca iznosi 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Italija – Poljska.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    7. septembar 2018 | 13:27

    Demantovali ili ne,pisali saopstenja ili ne,otisao ili ne otisao,mi ekipe za borbu za prvo mesto nemamo. Kad cemo imati pitanje je... ? A,nadali smo se da ce se ispuniti obecanja proroka Ilieva da stvara evropski Partizan.

  • Lazovi

    7. septembar 2018 | 12:58

    Svi samo lazu a vi kao posteni kao da radite u posti a ne u Partizanu.

  • Kursum

    7. septembar 2018 | 12:49

    Bombaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA