≫ 

Bendtner slomio vilicu taksisti pa završio u zatvoru! (FOTO)

Kontroverzni fudbaler ne prestaje da šokira javnost

  • 1

Reprezentativac Danske i aktuelni član Rozenborga Niklas Bendtner u nedelju u ranim jutarnjim satima napao je taksistu u Kopenhagenu i tom prilikom mu polomio vilicu. 

>>> Liga nacija usrećila jednu malu zemlju: Luksemburg demolirao Moldaviju sa 4:0! (VIDEO)

Kako se navodi nekadašnji napadač Arsenala bio je u noćnom provodu sa svojom devojkom, a posle incidenta, priveden je od strane Danske policije pošto je udario i polomio vilicu vozaču taksija.

- Potvrđujemo da je ozbiljan napad izvršen na jednog od naših vozača. On je trenutno u operacionoj sali zbog polomljene vilice. Napad je prijavljen policiji i potvrđujemo da je napadač bio Niklas Bendtner -  glasi zvanično saopštenje kompanije u kojoj taksista radi.

Da je došlo do incidenta zvanično je potvrđeno i iz policije.

Da podsetimo, Bendtner je od ranije poznat po sličnim incidentima. Tako je, recimo, vozio automobil velikom brzinom i to bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog vožnje u pijanom stanju.

Tokom karijere, Danac je nosio dresove Arsenala, Juventusa, Volfsburga, Notingem Foresta. Takođe, nije se našao na spisku selektora za poslednji nastup svoje reprezentacije u meču Lige nacija u kojem se sastaju sa Velsom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    9. septembar 2018 | 20:30

    Polusvet... Kad neobrazovani klovnovi utripuju da su glavni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA