≫ 

Marakana rasprodata za 3 sata: Crvena zvezda napunila kasu!

Ovakva potražnja za kartama se dugo ne pamti

  • 45

Najveći uspeh Crvene zvezde u poslednjih 26 godina prouzrokovao je neverovatno interesovanje crveno-bele publike, pa su paketi ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona rasprodati za manje od tri sata.

>>> Ljudska "zmija" na Marakani: Nezapamćeno interesovanje za kupovinu karata za Ligu šampiona! (VIDEO)

Danas u 10 časova počela je redovna prodaja ulaznica za duele sa Napolijem, Pari Sen Žermenom i Liverpulom, a epilog je više nego impresivan - kompletan kontigent rasprodat je u prvih nekoliko sati rada blagajni.

Podsetimo, prethodnih dana u pretprodaji su svoje mesto mogli da obezbede članovi kluba, a danas su u neverovatnom roku prodati preostali paketi ulaznica čime su zvezdaši jasno pokazali uzbuđenje zbog činjenice da je naš klub ponovo gde mu je mesto - na najsvetlijoj evropskoj pozornici.

Španija ohrabrena preokretom na Vembliju (2:1), u Elčeu je svakako favorit sa kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Španija – Hrvatska.

 Island u šoku posle debakla u Švajcarskoj (0:6). Iako je domaćin, kvota na keca je čak 11. Pogledajte i sve ostale MOZZART kvote za meč Island – Belgija.

Pobede li Orlići u Nižnjem Novgorodu biće jednom nogom na EP. Neće biti lako, dvojka vredi 2,80. Pogledajte i druge MOZZART kvote za utakmicu Rusija M21 – Srbija M21.

VIDEO: Delije u nekoliko stotina metara dugačkom redu za kartu

Rekli b ineki, kilometarski redovi; Foto: Telegraf.rs
Navijači su satima čekali; Foto: Telegraf.rs
Mnogi navijači ostali su bez karata; Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado orthodox-Lj

    11. septembar 2018 | 15:05

    Stvarno je sramota, od 7 ujutro pokusavamo da kupimo karte preko interneta i strana je prebukirana 3 sata smo cekali i nemoguce je bilo kupiti karte, znam da su lhudi iz Bg-a u prvom planu i svaka cast i daju najvecu podrsku i zrtvu za Zvezdu ali i za nas iz diaspore mogli bi da se pobrinete malo, vozimo se na tekme po 1200 km, placamo hotele i bodrimo zvezdu uvek a danas ostasmo praznih ruku, veoma smo tuzni...

  • Darko

    11. septembar 2018 | 15:52

    Alo ko Vam je kriv sto niste uzeli sezonsku. Sta kukate? Nema Vas na domacim utakmicama a zivite u Beogradu ili okolini. Da je srece da su 70% sezonske a ostatak da ode na dijasporu a vi koji dodjete samo kada je neki spektakl imate fotelju odakle ste i do sada pratili domace prvenstvo.

  • Увњк Звездо увњк бићу ту

    11. septembar 2018 | 15:52

    Па не могу да верујем да ја који нисам пропустио последњих 20 утакмица немам карту јер сам био у школи док се куповало, а 70% купљених карата су од људи који стадиона нису видели ал би да виде нејмара и корњачу ону шугаву..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA