≫ 

UEFA donela konačnu odluku o meču Napoli - Zvezda: Odbijen zahtev Italijana!

Iako je predsednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis zahtevao promenu stadiona, od toga neće biti ništa

  • 9

Meč između Napolija i Crvene zvezde, koji je na programu 28. novembra u 5. kolu grupe C Lige šampiona, igraće se u Napulju na stadionu San Paolo, kao što je i planirano.

Iako je pre nekoliko dana predsednik Napolija Aurelio De Laurentis zahtevao promenu stadiona, jer San Paolo ponovo muči muku sa ispunjavanjem UEFA standarda, a kao predlog dao da se mečevi njegovog tima igraju u Bariju, 257 kilometara od Napulja.

Navijačima Zvezde se dopala ta ideja, jer je upravo u Bariju Zvezda 1991. godine osvojila titulu prvaka Evrope i došla do najvećeg uspeha u istoriji kluba.

Ali, UEFA je poslala dopis Napoliju i dala odobrenje da Napoli mečeve igra na svom stadinu u Napulju, koji ima kapacitet od 60.000 gledalaca.

Stadion San Paolo gde Napoli ima fanatičnu podršku navijača; Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Zvezda prvi meč u Ligi šampiona igra upravo protiv Napolija na Marakani, pred krcatim stadionom, koji je rasprodat u rekordnom roku.

Taj meč je na programu u utorak od 21.00, a Zvezda pre toga u subotu od 20.30 igra protiv Radnika iz Surdulice u Superligi Srbije.

VIDEO: Delije u nekoliko stotina metara dugačkom redu za kartu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miks

    13. septembar 2018 | 22:03

    Može da igraju gde hoće gube od zvezde

  • Ja...RS

    13. septembar 2018 | 20:46

    Prije dva dana sam napisao komentar da im je zahtjev odbijen.

  • ⭐⭐⭐

    13. septembar 2018 | 22:14

    Ja ne znam odakle bilo kome ideja da se igra na stadionu Sv. Nikola? Za vašu informaciju taj stadion se raspada i zakatančen je.Prekriven korovom i raspada se.Ovi iz Napulja me čude da su uopšte to i predložili,čudno mi je da oni to ne znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA