≫ 

Plašio sam se Siniše, jer je Srbin, ali me je učinio boljim igračem: Albanski fudbaler otkrio svoj susret sa Mihajlovićem!

Strah fudbalera bio je potpuno neosnovan

  • 0

Fudbaler Arsenala Škodran Mustafi, koji je albanskog porekla, u vreme dok je nosio dres Sampdorije plašio se trenera Siniše Mihajlovića.

Ipak, po njegovim navodima, sve se na kraju dobro završilo.

>>> Pobeda ili poraz? Ovo su razlozi zbog kojih Zvezda može da presudi Napoliju (VIDEO)

Tako je Mustafi za Bosansku TV istakao da je prilično bio zabrinut kada je čuo da će jedan Srbin preuzeti Sampdoriju te 2013. godine.

- Bio sam prestravljen, Ja sam Albanac, a on je Srbin - počeo je priču fudbaler koji nastupa za selekciju Nemačke, i potom dodao da su njegovi strahovi bili bez osnova:

- On je učinio da se osetim bezbednije, uz njega sam sazreo kao igrač. Od svih trenera koje sam imao u karijeri, on je došao u praovm momentu. Uvek je otvoren u razgovoru, a posebno ističe loše stvari koje popraviš. Posle rada sa njim sam i dobio poziv u reprezentaciju Nemačke. 

Škodran Mustafi u dresu Nemačke; Foto: Tanjug/Ap

Sa Mihajlovićem Mustafi je imao mnogo više nastupa za prvi tim nego prethodnih sezona. Putovao je i sa Nemačkom na Svetski kup i tamo osvojio trofej. Posle svega Karijeru je nastavio preko Valensije u Arsenalu.

Slučaj Škodrana Mustafija posebno je zanimljiv medijima u Evropi koji su upravo njegove reči preneli kao dobar primer u kojem fudbal spaja ljude. Takođe, oni potez Džake i Šaćirija navode kao negativnu stranu fudbala uz komentar da je on potpuna sramota za najznačajniju igru na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA