≫ 

Grizman: Zaslužujem nagradu za najboljeg na svetu pre Ronalda, Modrića i Salaha

Francuz je razočaran izborom FIFA

  • 8

Jedan od najboljih fudbalera sveta Antoan Grizman ponovo je kritikovao Međunarodnu fudbalsku federaciju (FIFA) što se ne nalazi u užem izborom za igrača godine i poručio da se nada važnijem priznanju - Zlatnoj lopti.

U užem izboru FIFA za nagradu "Best" nalaze se Kristijano Ronaldo, Luka Modrić i Mohamed Salah. 

- Francuska je prvak sveta, odradili smo sjajan posao na Mundijalu, to je takmičenje FIFA, trebalo je neko od nas da bude u izboru, Kante, Mbape, Varan ili ja - rekao je Grizman za AS.

On je dodao da veruje da je lično na nivou Ronalda i Lionela Mesija i priznao da se nada da će na kraju godine dobiti prestižnu Zlatnu loptu koju dodeljuje "Frans fudbal".

- Imam još tri meseca naporno da radim da bih osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da ja važnija od nagrade FIFA - poručio je Grizman, koji je u 2018. godini osvojio Mundijal sa reprezentacijom, odnosno Ligu Evrope i evropski Superkup sa Atletikom iz Madrida.

Na Enfildu se sastaju fabrike golova Liverpul i PSŽ, pa su igre na golove, na primer oba tima daju bar po gol, i biće ukupno bar četiri pogotka (GG4+) s kvotom 2,25, najlogičniji izbor. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - PSŽ.

Inter se vratio u LŠ posle višegodišnjeg odsustva i dočekuje Totenhem, prilično redovno učesnika ovog takmičenja. Kec na Meaci je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Totenhem.

Barselona je obično veoma ubedljiva u prvom kolu Lige šampiona, a kvota da će PSV biti savladan bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - PSV.

VIDEO: Jedini navijač Francuske u Zagrebu prvo se grlio sa Hrvatima a posle dobio batine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K. Mark

    18. septembar 2018 | 08:24

    Realno je zasluzio,uticao je na 80% golova na SP za Francusku.Najbolji igrac sveta trenutno je Grizman a mali sa velebita ne moze ni torbe da mu nosi.

  • goran...

    18. septembar 2018 | 06:40

    kako je skroman ovaj momak :-):-):-)

  • Putin R.S

    18. septembar 2018 | 06:36

    Posteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA