≫ 

Neverovatan pad kvote na Zvezdu kako se bliži meč sa Napolijem: Kec skoro prepolovljen i nastavlja da se smanjuje!

Kladionice drastično promenile kvote za utakmicu na Marakani

  • 24

Svanuo je istorijski dan na Marakani, gde će Zvezda posle 26 godina ponovo igrati u najelitnijem klupskom takmičenju! Rival crveno-belih je Napoli, koji po kladionicama važi za velikog favorita!

Ipak, kako se bliži meč, bukmejkeri sve više koriguju kvotu i Napoli više nije toliki favorit kakav je bio pre nekoliko nedelja.

Kvota na pobedu Zvezde je 5.20! Na Napoli je kvota 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Napoli.

Sve kladionice, uključujući i MOZZART, pre samo nekoliko nedelja imale su kvotu od 8,5 na Zvezdu, dok je kvota na Napoli tada bila samo 1,4. Ali, verovatno je na promenu kvote uticala promenljiva forma Napolitanaca, koji ne briljiraju u Seriji A, gde su pre dva kola doživeli težak poraz od Sampdorije od 3:0, a zatim teškom mukom pobedili Fiorentinu na svom terenu.

Takođe je na kvotu uticala i partija Zvezdine na poslednjoj utakmici pred Napoli, kada su sa 6:0 deklasirali Radnik iz Surdulice, uz golove sva tri najveća pojačanja, koji su stili poslednjeg dana prelaznog roka.

Ričmond Boaći je pokazao da mu prija Marakana i sa dva sjajna gola poslao je poruku i Napolitancima. Oni hrabri navijači Zvezde, koji veruju u pobedu svog tima uz gol Boaćija, mogu to dobro da naplate.

Kvota da će Boaći dati gol večeras, a Zvezda savladati Napoli je 17! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Zvezda - Napoli.

Koliko god da je napad sjajno funkcionisao na poslednjem meču, toliko treba istaći i sjajnu odbranu ekipe Vladana Milojevića, što je Italijanima apostrofirao čak i trener Partizana Bata Mirković. Zvezda je u Superligi ima skor od sedam pobeda iz isto toliko duela, uz gol razliku od 22:3. Granitna odbrana bila je simbol Zvezde i prošle godine u Evropi, a navijači se uzdaju da će to biti slučaj i u Ligi šampiona.

Kvota da Zvezda bar u jednom meču u grupi neće primiti gol je 7,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre za Ligu šampiona.

VIDEO - Milojević pokrenuo ševu na poslednjem treningu pred Napoli

VIDEO - Nikola Maksimović pokazuje Napolitancima Sever i šta ih očekuje na Marakani

VIDEO - Trening Napolija na Marakani pred Zvezdu

VIDEO - Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

VIDEO - U kojim bojama će biti koreografija Delija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    18. septembar 2018 | 11:33

    Pašće još, kao što će pasti i Napoli 🔴⚪💪

  • BILI🥇🥇🥇🇷🇸

    18. septembar 2018 | 11:23

    Nije ni podne a RAFAL po vestima samo o ZVEZDI. 0_3

  • Oki

    18. septembar 2018 | 11:25

    Ovo ce biti I najmanji kec na marakani kad dodju psg I Liverpul bice 7-8 kvota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA