≫ 

Srpski novinari nisu mogli da čuju Maksimovića posle meča, ali Delije će se oduševiti šta je rekao Italijanima (VIDEO)

Bivši igrač Zvezde nije nastupio na Marakani odlukom trenera Anćelotija

  • 1

Nikola Maksimović pre utakmice protiv Zvezde; Foto: MN Press

Nikola Maksimović je presedeo na klupi meč protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde u 1. kolu Lige šampiona, koji je završen bez golova.

Iako nije bio na terenu, novinari su želeli da čuju njegove utiske posle meča, ali to nije bilo moguće, jer se u miks zoni nije ni pojavio kao igrač koji nije ulazio u igru, dok su svi ostali Napolitanci samo prolazili pored srpskih novinara, odbijajući da daju izjavu.

Maksimović je i pre meča objašnjavao saigračima šta ih čeka, a to smo mogli da vidimo i na treningu Napolitanaca, i bilo je baš onako kako je i pričao i pokazivao, jer je koreografija bila oko celog stadiona.

Defanzivac Napolija je u izjavi za italijansku televiziju Skaj neposredno pred utakmicu rekao da Zvezda ima najbolje navijače na svetu i da svojim saigračima nije mogao da dočara atmosferu koju prave Delije.

- Posle pet godina sam se vratio ovde i igram protiv kluba za koji sam navijao kao dete. Pričali smo mnogo o utakmici posle žreba, rekao sam igračima da to neće biti laka utakmica i ne smemo da mislimo da smo već pobedili.

- Ovde je vrela atmosfera, čekaju nas najbolji navijači na svetu, posebna atmosfera, koja ne može nigde drugde da se vidi. Pokušao sam da objasnim igračima kako je to, ali nijedan od njih ne može da zamisli - objasnio je Maksimović.

 Mančester Junajted je favorit na startu Lige šampiona, a kvota da će savladati Jang Bojs u Švajcarskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Jang Bojs - Mančester Junajted.

Juventus, sada s Ronaldom, ima velike ambicije u Ligi šampiona, a večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Juventus.

Izašle su kvote za nedeljni večiti derbi, a Zvezda je, očekivano, favorit u Humskoj s kvotom 2,10 na dvojku, dok je kvota na keca 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Crvena zvezda.

VIDEO: Grmljavina Delija utišala navijače Napolija: Bradati, tetovirani ultras u neverici posmatrao spektakl crveno-belih!

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju

VIDEO: Slavlje fudbalera Zvezde sa Delijama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. septembar 2018 | 12:11

    И њихови тифози су синоћ и видели и нешто научили широм отворених уста како то раде најбољи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA