≫ 

Premijerligaš skautirao Boaćija na derbiju, imao je šta i da vidi!

Postignut gol privukao je definitivno pažnju brojnih skauta

  • 27
Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Trenutno četrnaestoplasirani tim Premijerlige Sautempton imao je svog skauta na večitom derbiju koji je imao zadatak da analizira igru i sposobnosti Ričmonda Boaćija. 

>>> Sudijski ekspert FSS analizirao derbi: Verujem Đokiću da je bio gol za Zvezdu, a penal nad Boaćijem nije postojao (VIDEO)

Kako prenosi portal ghanasoccernet.com predstavnik Sautemptona ubeležio je fudbalera iz Gane koji je postigao fantastičan gol glavom za izjednačenje protiv Partizana, ujedno njegov treći na uvodna dva meča koje je odigrao u sezoni.

Da podsetimo, osim Sautemptona, derbiju su prisustvovali predstavnici Galatasaraja, Borusije Dortmund, Đenove, SPAL - a, Peskare, Fjorentine, Viljareala, Real Valjadolida, Hetafea, Las Palmasa i Lila.

VIDEO: Zvezda izjednačila iz sporne situacije

VIDEO: Boaći: Nije bilo potrebe da gledam snimak, bio je čist gol

Liga kup je takmičenje koje često servira iznenađenja, ali je teško poverovati da Derbi može da pobedi na Old Trafordu. Ali mogao bi da da gol, a kvota na 1&GG je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Derbi.

Herta blista na staru Bundeslige, a i Verder je bez poraza, pa nas čeka sjajan meč na Vezeru. Kvota na keca je 2,20, a na duplu šansu X2 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Herta.

Fiorentina je prijatno iznenađenje u Seriji A, a naš Nikola Milenković blista! Viola večeras ide na noge Interu, a kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

Ima Atletiko problema na početku Primere, a ceh bi mogla da plati mnogo slabija Ueska. Kvota na keca uz ukupno dva do četiri gola (1&2-4) je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Ueska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILAN

    25. septembar 2018 | 12:06

    A sta su to imali da vide.ni jedan igrac Zvezde nista nije pokazao.mene je sramota umesto njih.niko mi volje ni borbenosti a ne nesto drugo

  • ⭐⭐⭐

    25. septembar 2018 | 11:18

    Iskreno šta su videli? Ja se uvek trudim da budem objektivan...Zvezda ima daleko bolje igrače od Partizana ali u derbiju niko nije pokazao ono što zna.Jedini igrač na terenu koji je pokazao nešto da zna je ovaj mali ja mislim Pantić da se preziva,napadač Partizana.Sekao nam je napade, bukvalno otimao lopte našim igračima,pogotovo Babiću...i stalno bio pretnja za gol.Imamo mi bolje igrače ali ovog puta niko nije pokazao šta zna.

  • Nk

    25. septembar 2018 | 11:28

    Videli su fenomenalnu asistenciju kod jedinog gola na utakmici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA