Da pogled može da ubije, Murinjo bi sada bio mrtav: Pogba mu se mršti, a iz očiju mu izbija mržnja (VIDEO)

Jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji fudbala potpuno je izgubio kontrolu nad ekipom

  • 4

Situacija u Mančester junajtedu je na ivici raspada! Posle debakla u Liga kupu, gde ih je Derbi izbacio na Old Trafordu posle boljeg izvođenja penala, snimak sa prvog treninga dokazuje da je Žoze Murinjo izgubio sav autoritet kod igrača.

Jedan od najboljih trenera svih vremena doživeo je da saginje glavu pred svojim igračima, pa je tako snimljeno kako mu se Pol Pogba mršti i "ubija ga pogledom".

Francuz je kritikovao taktiku svog trenera i između njih već duže vlada ozbiljan sukob, a očigledno je sve kulminiralo sada, pa se gledaju sa pravom mržnjom.

Naime, Pogba je s osmehom na licu krenuo ka jednom od pomoćnika i pozdravio se s njim, a zatim je naišao Murinjo, koji je prolazio pored njega.

Pogba je istog momenta potpuno promenio raspoloženje i ubilačkim pogledom je "streljao" Murinja, koji je pognute glave prošao pored njega.

Kada je trener Junajteda prošao sa druge strane, Pogba je okrenuo glavu i nastavio da ga gleda, a zatim su i razmenili nekoliko reči, gde se naslućuje da nisu u prijateljskom tonu.

Možemo samo da naslutimo šta bi se Pogbi desilo da je ovako nešto radio nekom temperamentnijem treneru. Siniša Mihajlović bi ga za ovaj bezobrazluk najverovatnije prebio nasred treninga.

 

VIDEO: Pogledajte kako Murinjo proziva protivničke trenere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tyson

    26. septembar 2018 | 16:49

    Idite obojica iz Mancestera i tako cete spasiti taj klub.

  • Deni

    26. septembar 2018 | 17:31

    Van Gall i on od Uniteda napravise cirkus, kakav je klub prije bio. Treba Zidanea ubacit na njegovo mjesto.

  • DDF

    26. septembar 2018 | 17:25

    Murinjo"gotov si"🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA