Pojavila su se dvojica kandidata koji hoće da kupe Čelsi: Jedan od njih je već vlasnik dva kluba!

Najveći problem je previsoka cena koju Abramovič traži za Plavce

  • 0

Vest o prodaji Čelsija od strane Romana Abramoviča uveliko je poznata, ali najnovija informacija vezana za Plavce glasi da su se pojavila imena dvojice kandidata.

Kako britanski mediji prenose, u pitanju su Ser Džim Raklif i Pol Alen! Imena koja mnogima ništa ne znače, ali ono što je bitno za navijače Čelsija jeste da su u pitanju dvojica milijardera.

>>> Posle šokantnog remija protiv Augzburga kod kuće, Bajern traži žrtvu i čini se da će Herta da strada. Kvota na 2&3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta - Bajern.

Raklif je jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, dok je Alen američki tajkun koji u svom vlasništvu već ima dva kluba - Portland Trejlblejzerse (NBA) i Sijetl Sihokse (NFL).

Upravo je Amerikanac taj koji je bliži odluci da kupi Plavce. On se nedavno u Njujorku susreo sa Pinijem Zahavijem, poznatim menadžerom i bliskim Abramovičevim prijateljem.

Rus je spreman da proda klub zbog političke zategnutosti njegove zemlje sa Britanijom, ali je za mnoge kupce problem previsoka cena od tri milijarde funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA