≫ 

Bomba Jovičića donela pobedu Zvezdi! Milojević kombinovao, crveno-beli slavili pred meč sa PSŽ-om! (VIDEO)

Crveno-beli još jednom kombinovali sa sastavom, izborena pobeda evrogolom Jovičića

  • 52

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:1,uoči odlaska u Pariz na meč Lige šampiona.

Zvezda je posle 10. kola Superlige lider šampionata sa 28 bodova, dok je Mladost u pohvalnoj formi kao tim koji deli 4. mesto sa Čukaričkim (18 bodova).

Mladost je pobedila Bačku i Proleter u prethodnim mečevima, a dobar utisak ostavila je i protiv šampiona Srbije, protiv kog je izjednačila sjajnim golom Jevremovića.

Tome je prethodio penal nad Hajdinom koji je realizovao Kafu, a presudio je efektan pogodak Branka Jovičića, novopečenog reprezentativca Srbije.

I ovaj put, Milojević je kombinovao sa sastavom, šansu je dao Hajdinu, Ebisiliju, Kafuu i Pavkovu, dok su posle 60 minuta igre na teren kročili Krstičić i Marin, od kojih se očekuju da budu kičma ekipe u nastavku sezone.

Posle ove utakmice, Zvezda putuje u Pariz na meč Lige šampiona protiv PSŽ-a, koji je rutinski savladao Nicu uoči 2. kola internacionalnog takmičenja.

Crvena zvezda - Mladost 2:1

(Kafu 50, Jovičić 68 - Jevremović 65)

Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: oko 4.000 Sudija: Aleksandar Vasić

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Babić, Degenek, Hajdin, Jovičić, Jovančić (od 60. Krstičić), Simić, Ebisilio (od 60. Marin), Kafu (od 85. Čaušić), Pavkov

Mladost: Rosić, Jevremović, Sinđić, Milošević, Andrić, Pejović, Jovanović, Pešić (od 74. Golubović), Tumbasević, Pavlović i Markoski (od 55. Dimić)

VIDEO - Zvezda dala gol iz ofsajda, sudija poništio pogodak

TOK MEČA, ZVEZDA - MLADOST 2:1

Mladost je od početka bila dostojan rival Zvezdi, na kojoj se daju primetiti posledice velike rotacije i promena u ekipi usled evropskog ritma.

Nema pravog prostora za uigravanje, dešava se da pojedini igrači prvi put u ovakvoj postavi nastupaju za crveno-bele, pa Zvezdi inicijativa u pojedinim momentima prvog dela igre nije mnogo donela.

Poništen je rani gol Simića kada su milimetri presudili za ofsajd poziciju, a Mladost je pretila Borjanu u nekoliko situacija, preko Jovanovića i Markoskom, kojima je uzvraćao Ebisilio u nekoliko navrata.

VIDEO - Najvažniji momenti 1. poluvremena

To je bilo praktično sve za prvo poluvreme, drugo je počelo penalom koji je dosuđen za povlačenje Hajdina u kaznenom prostoru.

U neverici je to gledao Pavlović, dobio je i žuti karton iako je smatrao da je bilo obostranog povlačenja i da intenzitet nije bio za najstrožu kaznu, a neumoljiv izvođač bio je Kafu.

VIDEO - Zvezda iz penala do vođstva protiv Mladosti

Hrabra igra se Lučancima isplatila posle toga, Jevremović je vrhunski šutirao sa leve strane, oštro i jako, a lopta je malo zakačila Degeneka i prošla pored nepomičnog Borjana u 65. minutu.

Prethodno je Milojević rešio da sastav osveži Krstičićem i Marinom, a novi pogodak bio je delo igrača od kog se to možda najmanje očekivalo.

Branko Jovičić je sa 20-ak metara dočekao odbitak i poslao loptu pravo u rašlje za 2:1, a ubedljiviju pobedu sprečila je stativa.

Simić je šutirao oštro i prevario je Rosića, ali je okvir gola bio saveznik čuvara mreže Lučanaca, nakon čega nije bilo opasnijih prilika - Mladost nije više imala snage, a Zvezda previše želje da juri novi pogodak.

VIDEO - Mladost izjednačila protiv Zvezde na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jadnici

    29. septembar 2018 | 21:52

    ma nije valjda penal za zvezdu haha hahahha ahhahahhahah ahhahahha ajadna vam majka , koje ste vi sreamote..pa imate li imalo obraza i stida...

  • Vuk1

    29. septembar 2018 | 22:05

    Sledeci put ko pipne samo Zvezdinog igraca leti napolje,a i penal ce biti,hahahaha

  • Nesa CZ

    29. septembar 2018 | 22:39

    Grobari dobili naredbu za lajanje, ajmo svi u glas... Pa grobarcici ovo je bio penal ko kuca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA