≫ 

Lalatović pronašao tajni recept za Partizan: Neverovatno koliko je uspešniji protiv crno-belih u odnosu na Zvezdu

I sa Radničkim je uspeo da otkine bodove crno-belima

  • 11

Nenad Lalatović očigledno zna da pripremi ekipu na utakmice protiv Partizana, a to smo videli i proteklog vikenda na Čairu, gde su crno-beli na jedvite jade ičšupali bod i izbegli poraz.

Posle novog kiksa, na crno-beloj strani Topčiderskog brda je "zahladilo na minus 7", pa je Partizan sve dalje od prvog mesta, iako se prvenstvo tek zahuktava.

Partizanu je Lalatović često bio kamen spoticanja u mnogim bitnim mečevima, koji su uticali na tok prvenstvene trke, a on je jednom prilikom i sam čestitao Zvezdi titulu nakon što je savladao crno-bele u finišu prvenstva dok je bio na klupi Napretka.

Remijem u Nišu, Lalatović je dodatno popravio svoj učinak protiv Partizana. Sada on iznosi četiri pobede, tri remija i šest poraza.

Kada taj učinak uporedimo sa njegovim učinkom protiv Zvezde, dobijemo znatno drugačiji rezultat. Kada je vodio ekipe protiv crveno-belih ima učinak od dve pobede, jednog remija i osam poraza.

Lalatović ne krije da je veliki navijač Zvezde, u kojoj je igrao, bio kapiten, a zatim i trener.

Nenad Lalatović sa sinovima na Marakani kao trener Čukaričkog; Foto: MN Press

Prošle sezone je kao trener Čukaričkog bio u centru pažnje kada je izveo svoje sinove u dresove Zvezde i stavio ih na klupu uz sebe. Takođe, na startu ove sezone nije vodio ekipu u duelu protiv crveno-belih na Marakani kao trener Radničkog, a umesto njega je na klupi bio njegov pomoćnik Dragan Šarac.

Zvanično objašnjenje bilo je da je Lalatoviću pozlilo pre utakmice, pa je ostao kod kuće, a Zvezda je u tom meču pobedila sa 2:0.

- Pozlilo mu je, odlučio je da ostane kod kuće. Vratili smi se iz Izraela, sa temperature od 38 stepeni, uz veliku vlažnost vazduha, a nismo ni odlazili u Niš, već direktno došli za Beograd i to juče - objasnio je Šarac posle meča.

VIDEO: Lalatović podivljao na početku utakmice, Mažić u 13. minutu morao da zaustavi meč

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    1. oktobar 2018 | 12:34

    Dobar tekst. Suština je da protiv Partizana gine a kad dođe zvezdi odmara ekipu. Kažnjava ko pređe pola :-)

  • Ckalja

    1. oktobar 2018 | 12:28

    Ne stavljajte glodarima so na rani i onako su isfrustrirani do maksimuma buahahaha 😂

  • Kapiten

    1. oktobar 2018 | 12:32

    Nabija komplekse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA