Nova energija na klupi Subotičana: Spartak doveo čoveka "24 sata" posvećenog fudbalu

Golubovi imenovali novog trenera posle razlaza sa Gaćinovićem

  • 1

Nakon sporazumnog prekida saradnje i razlaza sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, uprava subotičkog Spartaka je imenovala Predraga Rogana za novog šefa stručnog štaba.

Do rokade je došlo posle niza poraza od kojih je poslednji od Vojvodine (0:1) bio prelomni da se desi promena na klupi.

Reč je o mladom treneru bez samostalnog iskustva u elitnom rangu, pred kojim je delikatan zadatak da ekipu podigne iz "donjeg doma" Superlige.

- Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK Zemun, Mačva i TSC- u iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas - saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Potrebno je napomenuti da je Predrag Rogan jedno vreme bio pomoći trener u "Ujpeš Doža" iz Budimpešte.

Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre oko pet godina bio direktor Omladinske škole Spartaka i vrlo je uspešno vodio Spartakovu filijalu FK Palić.

- Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani - dodaje Simović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA