≫ 

Glavu gore, naučićete mnogo iz ovog poraza! Biševac sa Parka prinčeva poslao poruku igračima Zvezde (VIDEO)

Bivši kapiten Zvezde se obratio crveno-belima

  • 4

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i PSŽ-a Milan Biševac poslao je motivacionu poruku crveno-belima nakon poraza u Ligi šampiona.

Crveno-beli nisu mogli da pariraju skupocenom timu Parižana, već posle 1. gola je samopouzdanje potpuno srušeno, što je rezultiralo goleadom.

Nakon meča, Biševac je na Parku prinčeva izdvojio malo vremena da prenese utiske.

- Teško je bilo, ali dobro... Jedno veliko iskustvo za igrače Zvezde i nadam se da su, iako je teško bilo suprotstaviti se velikim asovima, da su uživali bar na terenu. Ovo može samo da im pomogne, kao neka nova lekcija za kasnije. I neka nastave, već je veliki uspeh što su napravili, tako da im ja želim svu sreću - rekao je za Telegraf Biševac, koji je za PSŽ igrao u sezoni 2011-12. 

Hrabrili su se crveno-beli pred ovaj meč, 0:0 protiv Napolija dalo je samopouzdanje, ali za Mbapea, Nejmara, Kavanija i Di Mariju nije našao pravi lek.

- Znate kako, nerealno je pričati, igrati protiv ovako velikih igrača... Znali smo svi da će biti teško, ali dobro. Igrači su dali sve od sebe koliko su mogli, eto, postigli su gol na Parku prinčeva. Značiće im. Tako da glavu gore, ovo je novo iskustvo, naučili su dosta. Sve treba shvatiti kao lepu igru, lepu lekciju, da izvuku puke i nadam se da će biti bolje sledeći put.

VIDEO - Vujadin Savić posle poraza od PSŽ-a

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO - Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strah

    5. oktobar 2018 | 02:02

    Jedino sto su oni ovdemogli da nauce I shvate je to da su kanta za punjenje!

  • Perica

    5. oktobar 2018 | 07:54

    Najvise je treba da nauci Milojevic. Ako Savic nije sprema,sedi na klupu. Ben cist promasaj u napadu. Stojkovic je vise vremena proveo va 16- erca. Rodic preumoran. Sa PSG-om igrati sa omalenim Benom je vise nego smesno.Srednjeg reda sto je trebalo pojacati kao da nije ni bilo.U ovakvim utakmicama Stojkovic i Rodic nemaju sta da traze u napadu.Istrce napred i nemaju snage da se vrate pa iz daljine posmatraju muke u odbrani.

  • Fk cz

    5. oktobar 2018 | 12:45

    Naravno...ovo je škola, nauk, lekcija ili kako god da se nazove...ali i merilo...videlo se sve jasno...svako ima svoj limit pa tako i odredjeni igrači zvezde...prosto ne mogu i ne znaju više...i ne treba ih razapinjati zbog toga...treba ih zameniti drugima čiji su limiti visočiji ako se želi nešto u ovom takmičenju...govorim na duže staze...u ovoj sezoni nam je to što nam je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA