≫ 

Lalatoviću Lučani najteže gostovanje ove jeseni, a ne Marakana: Trener Nišlija dao čudnu izjavu u najavi meča

Radnički u najjačem sastavu ide na noge ekipi Nenada Milovanovića

  • 2

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je predstojeće gostovanje Mladosti iz Lučana najteže u jesenjem delu sezone, ali da to neće uticati na ambicije da se osvoje sva tri boda.

>>> Lalatović pronašao tajni recept za Partizan: Neverovatno koliko je uspešniji protiv crno-belih u odnosu na Zvezdu

Podsećamo da su Nišlije u tekućoj sezoni, u povoju iste, imale i meč sa Zvezdom u gostima (poraženi 2:0), međutim trener Nišlija nije vodio ekipu protiv bivšeg kluba zbog bolesti, možda zato što ga nije bilo protiv crveno-belih, smatra da je gostovanje u Guči teže nego na "Marakani".

- U Lučane idemo kompletni, konačno ćemo biti u najjačem mogućem sastavu, ali biće i oni, jer su čuvali igrače sa po tri žuta kartona u prethodnom meču protiv Crvene zvezde. To nam jasno govori koliko je njima bitna utakmica sa nama i koliko žele da nas pobede. Naša želja ista je kao njihova. Tamo idemo da se nadigravamo i sa jasnom ambicijom da u Niš ponesemo sva tri boda - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Lalatović je posebno naglasio kvalitet trenera Lučanaca Neška Milovanovića, ali i direktora Slobodana Ilića, sa kojim je sarađivao u Borcu iz Čačka.

- Ukoliko ponovimo pristup iz prvih 60 minuta protiv Partizana, mislim da ćemo se u Lučanima radovati. Tih 60 minuta je model po kojem Radnički treba stalno da igra i naš zadatak je da u nastavku sezone budemo na tom nivou tokom svih 90 minuta. Mladost će biti naoštrena, uvek su motivisani protiv Radničkog i ponavljam da ćemo se nameriti na odličnu ekipu. Ovo je najteže gostovanje u jesenjem delu sezone i moraćemo da budemo na maksimumu kako bi ga uspešno prebrodili - poručio je Lalatović.

Radnički na superligaškoj tabeli deli drugo mesto sa Partizanom sa 21 bodom.

VIDEO: Lalatović podivljao na početku utakmice sa Partizanom, Mažić u 13. minutu morao da zaustavi meč

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. oktobar 2018 | 16:52

    Па Лучанни су били најтеже гостовање и гробарима. Кад би их победили да им нису искључили два играча, и продужили утакмицу до 98 или 100 минута.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA