≫ 

Dominacija Partizana u Humskoj, Zakarić sa 2 gola počistio Voždovac! (VIDEO)

Parni valjak nije dozvolio novi kiks protiv Voždovca

  • 66

Fudbaleri Partizana pobedom od 4:0 protiv Voždovca otvorili su 11. kolo Superlige Srbije i ujedno proslavili 73. rođendan JSD Partizan. 

Crno-beli su na svom stadionu došli do preko potrebnih bodova koji će im, i te kako, značiti u borbi za titulu šampiona Srbije.

>>> Mirković na konferenciji govorio i o Zvezdi: Mislite li da je velika razlika između Napolija i PSŽ-a? (VIDEO)

S obzirom na činjenicu da Zvezda beži 7 bodova crno-belima, i da bi "kiks" u ovom duelu samo pogoršao stanje u Humskoj, trener Zoran Mirković odlučio se za ofanzivni sastav u kojem se od starta našao i Đerlek. Ono što je svakako upalo u oči jesu nepopunjene tribine stadiona u Humskoj zbog koje je puna podrška u meču sa Zmajevima izostala.

Na samom početku, prvu izglednu šansu imali su gosti.  Pavlović je izašao sam ispred golmana Stojkovića, predriblao ga i šutirao ka golu ali je odbrana Partizana reagovala u poslednjem momentu i sprečila "hladan tuš".

Od tog momenta, utisak je bio da su se domaći fudbaleri potpuno probudili. Povezali su nekoliko dobrih napada, a do prvog vođstva stigli su u 19. minutu.

Prvo je šut Gorana Zakarića sa ivice šesnaesterca blokirao u poslednjem momentu Jovanović da bi posle kornera Miletić glavom zakucao loptu u mrežu za početno vođstvo.

Upravo taj pogodak, dodatno je motivisao crno-bele koji su nastavili da napadaju gol gostiju.

Tako je u 40. minutu viđena najlepša akcija na meču. Lopta je na ivici šesnaesterca stigla do Nikolića koji je loptu prosledio do Zakarića koji odlično šutira i od stative dodatno uvećava vođstvo.

Drugi deo igre počeo je bez značajnijih prilika. Ipak, bilo je vidno da je trener Mirković od svojih fudbalera tražio da konstantno pritiskaju odbranu rivala.

Tako je na momente delovalo da Voždovac ne može da pređe centar, pa je tako Zakarić, posle dosuđenog inidrekta u 71. minutu sa ivice peterca postigao 3. gol za Partizan, a svoj drugi na ovom susretu. Do kraja, Jovanović je u poslednjim momentima susreta pogodio za konačnih 4:0 za ubedljivu pobedu aktuelnog vicešampiona Srbije.

Zanimljivo, sudija Zoran Široki, u dva navrata je morao zbog bakljade navijača da prekida utakmicu, a ostaće ubeleženo da su godišnjicu JSD Partizan Grobari u 73. minutu proslavili uz pravi vatromet.

VIDEO: Gori stadion Partizana! Baklje, vatrometi i petarde obeležile proslavu 3. gola

Sastavi

Partizan: Stojković, N. Miletić, Marković, Valijente, Urošević , Zakarić, Đerlek, Šćekić, Pantić, Nikolić, Rikardo.

Voždovac: Ilić, Ćirković, Mihajlov, Jovanović, Kovačević , Pavlović, Duronjić, Luković, Milunović, Maksimović , Stuparević

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Mirković o porazu Zvezde od PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mateja

    5. oktobar 2018 | 20:45

    Zaista me komentari od Zvezdasa fasciniraju.Zvezda pobedi Radnik sa igracem vise 6:0.To je ok.Partizan dobije jednu utakmicu 4:0 u zadnjih 11 kola.To je namesteno.Pazi bogati.Sve se videlo u ligi sampiona dragi Zvezdasi.Pokazalo se koliko su realne 34 utakmice,bez poraza.Mogli smo mi i u derbiju da vama damo 3 komada.Al ste imali puno srece.Zato postedite me vasih komentara.

  • Partizan ponos srbije

    5. oktobar 2018 | 17:29

    U zadnje dvije utakmice sudije su otele partizanu 4 boda..po bod nezasluzeno su dobili Zvezda i Radnicki..koja bi razlika tad bila ???

  • Y

    5. oktobar 2018 | 18:26

    Bas hoce Miletica (celavog) u zadnje vreme, valjda ga bog nagradjuje sto je pomagao za Dukija... bog sve vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA