10 fantastičnih dobitnih kvota na Srbiju protiv CG za koje nisi znao (FOTO) (VIDEO)

Dva tima su trenutno na deobi prvog mesta u grupi 4 lige C u Ligi nacija, a duel u Podgorici se igra u četvrtak od 20:45 časova

  • 6

Srbija i Crna Gora igraju svoj prvi meč otkako je Crna Gora proglasila nezavisnost 2006. godine, a u ovom duelu se mnogo toga odličuje.

Koje su Krstajićeve dileme za startnih 11 pred bratski duel "na život i smrt" protiv Crne Gore? (FOTO) (VIDEO)

Dva tima su trenutno na deobi prvog mesta u grupi 4 lige C u Ligi nacija, a duel u Podgorici se igra u četvrtak od 20:45 časova. S obzirom da klupskog fudbala nema svi će na tiketu imati reprezentacije, ali osim 1, X, 2 ili igara na golove mnogo toga još može da se stavi na tiket!

Evo i nekih tipova za koje sigurno niste znali!

Mitar daje gol glavom! Videli smo u prethodnim mečevima da mu to uopšte nije problem, srpski napadač je sa pet golova drugi na listi strelaca Premijer lige. Mitrogol pogotkom glavom donosi kvotu 2.50!

Foto: Marko Jovanović

Srbija daje dva vezana gola! Protiv Rumunije "Orlovi" su uspeli da postignu dva pogotka, ali su dve greške u odbrani koštale naše momke bodova. To ovoga puta neće biti slučaj, a ova igra će ti doneti kvotu 3.00! Kada je već Aleksandar Mitrović pomenut - on je za kratko vreme stigao do 19 golova u nacionalnom timu. Na prethnom meču je postigao dva gola, a to je radio i u mečevima sa Austrijom, Nigerijom i Bolivijom.

Ako bilo ko na ovom meču postigne dva gola čeka te kvota 5.50. Osam puta uvećaj ulog ako Mitrović i Prijović postignu po gol! Mnogi navijači Srbije se nadaju da će se Mladen Krstajić odvažiti da u tim zajedno stavi dva napadača, a ako se to desi ovakav scenario je vrlo verovatan.

Foto: Marko Jovanović

Srbija daje gol više od Crne Gore po kvoti 4! U prva dva meča Srbijja je dala gol više od Crne Gore. U međusobnom duelu je jasno ko je favorit, tako da je ovo zaista poklon kvota. 2+ golova u prvih 15 minuta! Ako se ovo desi možeš 15 puta da uvećaš svoj ulog, a kada vidimo da su oba tima u prethodnim mečevima davala golove u prvom poluvremenu svakako vredi pokušati sa ovim tipom na tiketu.

Foto: FSS

Kvota je 12, a igra je da će Srbija dobiti crveni karton i pobediti. Vrlo je moguće da će biti nekih tenzija na ovom duelu, a čak i ako "Orlovi" ostanu sa desetoricom na terenu pobeda se neće dovoditi u pitanje. Mitar daje više golova od Jovetića po kvoti 3.00! Na ovom meču će crnogorski reprezenttivac biti nešto povučeniji, igraće više kao prednji vezni nego kao napadač.

Mitrović će pretiti i posle prekida i u kontrama i posle centaršuteva - tako da je jasno da je ovo još jedna kvota koja se mora imati na tiketu. Mitrović daje više golova od Mugoše, po kvoti 2.50. Ovo je apsolutno najveći poklon kladioničarske ponude ne za ovaj meč, već za celu kladioničarsku nedelju. Sve je jasno. Sergej Milinković Savić više žutih kartona nego golova - kvota 3.75. Posle sjajnog meča protiv Kostarike vezista Lacija se nije proslavio u ostalim mečevima. Teško je poverovati da će i ovde popraviti svoju igru...

VIDEO: Dušan Tadić o ulozi kapitena Srbije

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA