≫ 

Klizeći start Branka Lazića usijao društvene mreže: Grobari u neverici kako obaranje Renfroa nije faul (VIDEO)

Posle Kupa u Nišu, imamo novu situaciju koja izaziva veliku pažnju javnosti

  • 40

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u ABA ligi sa 70:68, a jedan potez iz završnice naljutio je navijače crno-belih.

Pri vođstvu Zvezde sa 66:62, Branko Lazić je u želji da preuzme Aleksa Renfroa proklizao i nagazio Amerikanca, koji je iskrenuo zglob i pao, pa se strahovalo i od ozbiljnije povrede.

Bilo je očigledno da neće moći dsa nastavi duel, ali ga je zamenio Lendejl i ubacio trojku za potpuni egal, nakon čega su crveno-beli trijumfalno ipak priveli utakmicu kraju.

Posle utakmice, iako je Renfro otežano hodao, dobacio je u prolazu pomoćnom treneru Vladi Šćepanoviću da će sve biti u redu.

Nakon meča, i navijači Partizana su osuli paljbu zbog poteza, revoltirani što ovo nije sankcionisano faulom. Kako je situacija izgledala, možete pogledati u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    4. mart 2019 | 10:00

    Faul je bio, i još sitnih namernih propusta i seckanja od strane sudija koji su po mom mišljenju imali zadatak da Partizan ostave na četvrtom mestu i da u polufinalu ispadne jedan Srpski klub. Ne kao pomoć zvezdi, nije im potrebna, već isključivo zbog takmičenja, jer čelnici ABA lige više neće da trpe dominaciju Srpske košarke.

  • Oki

    4. mart 2019 | 11:17

    Za covica to je pravedno sudjenje

  • Ma da

    4. mart 2019 | 10:17

    Ni lakat Nikolica nije bio crveni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA