Kolarov ima novog trenera, Ranijeri i zvanično preuzeo Romu

Italijanskom treneru nije trebalo mnogo vremena da pronađe novi posao

  • 1

Tek desetak dana otkako je dobio otkaz u ekipi Fulama, Klaudio Ranijeri vratio se u domovinu i preuzeo još jedan "vruć krompir", ekipu Rome, objavio je taj klub.

Prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona je u lošoj formi i cenu je platio dosadašnji trener Euzebio Di Frančesko, da bi sada bio postavljen Ranijeri. Tako je i Aleksandar Kolarov, kapiten Srbije, dobio novog trenera.

- Srećan sam što sam kod kuće, kada vas Roma pozove, nemoguće je da joj kažete "ne" - naglasio je Ranijeri po dolasku u italijansku prestonicu.

Klaudio još jednom uleće kao zamena usred sezone jer je u novembru počeo posao u Fulamu kao zamena za Slavišu Jokanovića.

On je već bio u Romi i kao igrač i kao trener. Tokom sedamdesetih je igrao u odbrani "Vučice", da bi je vodio od 2009. do 2011. godine i bio drugi u ligi.

- Drago mi je Klaudiju Ranijeriju što mogu da poželim dobrodošlicu kući. Cilj je da sezonu završimo na što višoj poziciji i da se kvalifikujemo za Ligu šampiona.

Zato smo pozvali trenera koji poznaje klub, razume okruženje i može da motiviše igrače. Klaudio odgovara svim ovim karakteristikama i vrlo je entuzijastičan pred novi izazov - rekao je predsednik kluba Džim Palota.

VIDEO - Mitrović o interesovanju Evertona: Sve je moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krale

    8. mart 2019 | 19:36

    Gde god je on dosao,desila se propast.Samo malo vise srece je imao sa Lesterom.Nikako pozitivna prica sa ovim nazovi strucnjakom.Jokan je TATA za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA