≫ 

Teodosić nije mogao da dobije jačeg konkurenta na pleju u Klipersima: Kajri Irving želi da dođe u klub!

Navodno, klub iz Los Anđelesa je već stupio u kontakt sa velikom, ali nezadovoljnom zvezdom Klivlenda

  • 9

Goruće pitanje u NBA ligi trenutno je gde će karijeru nastaviti Kajri Irving.

Jedan od najboljih plejmejkera u ligi želi trejd iz Klivlend Kavalirsa navodno zbog toga što je u senci Lebrona Džejmsa, što su on i njegov menadžer predočili upravi kluba još krajem jula.

- Kajri i ja smo se sastali sa upravom Kavsa i razgovarali smo o različitim opcijama u vezi sa Kajrijem i njegovom budućom ulogom u ekipi. Suština tih razgovora i sve ono o čemu smo razgovarali ostaje između nas i kluba - rekao je tada menadžer Džefri Veksler.

Novinar "Los Anđeles Tajmsa" Bred Tarner je nedavno izvestio da su Klipersi stupili u kontakt da bi pregovarali o dolasku Irvinga, ali i dalje je nejasno kakav stav Klivlend ima o potencijalnom trejdu jednog od najboljih igrača.

Prema najnovijim informacijama, Irving ima želju da pređe u Los Anđeles Kliperse, gde je prošlog meseca stigao kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić.

Foto: Tanjug/Ap

- On voli Los Anđeles, trenirao je tamo dosta ovog leta. Da li imaju sredstva da ga dovedu? Ne vidim kako. Ali imaju takođe i Džerija Vesta, a on je nalazio rešenje u sličnim stiuacijama ranije... nisu ni Lejkersi bili pri novcu da dovedu Šekila, pa je radio sve moguće i nemoguće i na kraju došao... čak je doveo i Kobija (Brajanta) u zamenu za Divca - otkrio je američki novinar Piter Veksi govoreći u podkastu portala "HoopsHype".

Klipersi su ovog leta trejdovali Krisa Pola Hjustonu, a osim Teodosića doveli su Patrika Beverlija, Lua Vlijamsa, Sema Dekera, Ostina Riversa, kao i Danila Galinarija.

Teodosić i Galinari, koji su stigli kao slobodni igrači, ne mogu biti trejdovani do 15. decembra ove godine.

Irving ima još dve godine ugovora sa Kavalirsima.

Ukoliko pređe u Kliperse, a Lebron Džejms u Los Anđeles Lejkerse, kako se spekuliše u poslednje vreme, imaćemo veliko rivalstvo u "gradu anđela".

Među zainteresovanim klubovima za Irvinga spominjali su se još i San Antonio, Majami, Minesota i Njujork.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA