≫ 

Duško Vujošević hitno prebačen u Beograd zbog pogoršanog zdravstvenog stanja!

Selektor Bosne i Hercegovine nije otputovao sa ekipom na gostovanje u Jermeniji

  • 31
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević i legendarni bivši trener Partizana, zbog pogoršane zdravstvene situacije hitno se vratio za Beograd.

Vujošević je trijumfovao u Slovačkoj u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali neće biti u Jermeniji, u odlučujućoj utakmici za plasman u drugu fazu borbe za Mundobasket. Košarkaški savez BiH je objavio saopštenje da zbog zdravstvenih razloga Vujošević nije mogao da otputuje sa reprezentacijom i da se hitno vratio za Beograd.

- Sa žaljenjem obaveštavamo javnost da selektor Duško Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao da otputuje sa reprezentacijom na odlučujuću utakmicu u Jermeniju. Konzilijum lekara iz Sarajeva, Beograda i Bratislave u telefonskom kontaktu jednoglasno je preporočio da je Vujoševićevoj levoj nozi hitno potreban tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posledica zbog problema sa dijabetesom. Reprezentativce BiH koji će biti dodatno motivisani da nadoknade odustvo selektora, vodiće Duletov prvi saradnik Menusr Bajramović - poručili su u Košarkaškog saveza BiH.

Podsetimo, Vujošević već nekoliko godina ima ozbiljne probleme sa dijabetesom, a pre godinu dana je bio i na VMA na dijalizi, jer mu se stanje pogoršalo. Tada smo ga posetili u bolnici i rekao nam je da mora da preduzme određene radnje da bi modao da nastavi normalno da živi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crna gora voli partizan

    17. avgust 2017 | 23:44

    Izdrzi generale . Tvoja vojska te nikad izdati nece

  • Zvezdas-rajvoSa

    17. avgust 2017 | 23:26

    Secerna bolest je tihi ubica coveka. Izuzetno opaka bolest sa kojom moze da se zivi i 40 godina, ali tiho ubija coveka. Izdrzi Dule, to ti jedan zvezdas zeli.

  • Nikola

    18. avgust 2017 | 00:29

    Vujoševiću bori se, kao što si generacije mladih košarkaša učio da se ne predaju, nisu se predavali i pobeđivali su. I Ti ćeš i ovaj put pobediti. Potreban si svojoj porodici i svojim sadašnjim i budućim košarkašima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA