≫ 

Jokića u Denveru nisu nikad videli ovako utučenog: Pognute glave je govorio o porukama da je izdao Srbiju (FOTO)

Bivši igrač Mege je Amerikancima pričao o salvama uvreda koje je dobio posle meča sa Slovenijom

  • 54

Košarkaš Denvera Nikola Jokić sa gorčinom u glasu je pričao o porukama koje je dobio posle odluke da ne igra na Eurobasketu za Srbiju.

To je bilo očigledno na snimku denverstiffs.com, novinar Čed Andras je prvo postavio pitanje o Srbiji i Evropskom prvenstvu, što i ne čudi - stranica Denvera bila je preplavljena porukama iz Srbije koje nisu bile nimalo prijatne. 

>>>Denver voli Jokića i kada on imitira Lejdi Gagu (VIDEO)

>>>Procureo plan huligana Kelna o napadu na korteo Delija, policija spremila vodene topove i helikoptere: Sprema se totalni haos u Nemačkoj!

>>>Vidić posle 6 godina otvorio dušu o promašenom penalu protiv Slovenije: Morao sam, dva igrača su se svađala oko lopte...

- Osećao sam se tako... prazno posle srebra na Olimpijskim igrama, to je bio vrhunac moje karijere. Razmišljao sam o tome da ću opet prolaziti kroz isto i osećao sam se malo umorno i prazno. Onda sam osetio da hoću da uzmem godinu odmora da se relaksiram, radim na telu i spremim se za novu sezonu - naveo je Jokić koji je često govorio veoma isprekidano, pa nastavio.

- Posle izgubljenog finala, dobio sam hiljade poruka... Mogu reći... iznenadile su me koliko su loše. Mislim... ljudi su takvi, ako nećeš igrati jedne godine, zovu te izdajnikom, ali... To to ono što oni misle - zaključio je Jokić ne želeći više da govori o ovoj temi.

Foto: denverstiffs.com
Foto: denverstiffs.com
Foto: denverstiffs.com
Foto: denverstiffs.com

Kako je to izgledalo, možete pogledati na snimku Denferstiffs.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    27. septembar 2017 | 19:18

    Врхунац каријере у 19или којој години ??????? Ти је сребро ,место злата на свим фронтовима са Србијом ???? Могли смо и можемо без њега ,иако штимац као играч и није на топ нивоу као човек је на много већемм ,јер игра срцем .

  • Gustav

    27. septembar 2017 | 19:35

    Joj pustiću suzu za njim. Dečko, najbolji lek za lečenje „utučenosti“ je da sa još većim elanom nastaviš da prevrćeš traktorske gume. Nemoj da te lažu, bolje je sa traktorkom nego na balkonu.

  • глас народа

    27. septembar 2017 | 19:14

    Дечко и треба да ти буде тако...сам си крив

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA