Prvi veliki meč Zvezde ove sezone: Mega je puna energije i potencijala, navijači, svi u "Pionir"

Crveno-beli maksimalno mobilisani pred okršaj sa ekipom Dejana Milojevića

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dobrog početka sezone, i uvodne pobede nad ekipom Mornara, okreću se novim izazovima, i ulaze u ritam sreda-nedelja koji će trajati do kraja oktobra.

Naredni protivnik u ABA ligi je ekipa Mega Bemaxa, koja u sredu gostuje u dvorani "Aleksandar Nikolić".

>>> Jedna od najmoćnijih svetskih kompanija postala sponzor Zvezde! Čović poručio: Dobili smo između 100.000 i 300.000 nečega (VIDEO)

Dobro poznati protivnik crveno-belima, dolazi u Beograd u izmenjenom sastavu, i nakon takođe dobrog početka sezone i pobede nad ekipom Cibone u dvorani „Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević očekuje da ekipa neće imati pritisak koj ije bio prisuutan na premijeri protiv mornara.

- Tim koji je doživeo veliku rekonstrukciju tokom leta, ali je zadržao isti stil igranja. Mega je ekipa sa puno energije i potencijala. Već ulazimo u režim igranja utakmica na svaka tri dana. Zato svi moraju da budu spremni na nove zadatke i nove obaveze koje dolaze sa novim protivnicima. Očekujem da odigramo vrlo motivisano kao i na startu, ali bez pritiska koji je donela prva utakmica. Takođe, očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Što se tiče igračkog sastava, osim Branka Lazića, koji se još uvek oporavlja od povrede, svi ostali igrači konkurišu za sastav - rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

>>> Ova hrpa mišića je najveći Zvezdin test do sada: Letos je "natrpao" Klipersima 35 poena (VIDEO)

Jedan od retkih starosedelaca u ekipi Zvezde Nemanja Dangubić pozvao je navijače da dođu u što većem broju i budu šesti igrač protiv odličnog protivnika.

- Očekuje nas utakmica i protivnik koga dobro poznajemo, i pored činjenice da je Mega značajno izmenila igrački sastav, kao i mi. Ipak, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu, motivisano i da dođemo do nove pobede, pred seriju mečeva koje nas očekuju u oktobru i u ABA i u Evroligi. Pozivam navijače da ponovo dođu u velikom broju i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici - rekao je Dangubić.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Bemax igra se u sredu od 21 sat, za ovaj meč pojedinačne karte će se prodavati na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić".

Meč će direktno prenositi TV Arenasport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micky

    3. oktobar 2017 | 19:14

    I ove sezone Zvezda je za klasu ispred ostalih.Napred Zvezfo.

  • Duci

    3. oktobar 2017 | 23:18

    Uporno zovu navijace a oni nece da gledaju ABA ligu a kroz ovu ligu igramo LE sta drugo reci nego licimeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA