Da li su opet potcenili Zvezdu? Crveno-beli viđeni kao najslabiji evroligaš!

Poznati košarkaški portal Eurohoops ne vidi Zvezdu kao jakog aduta u Evroligi

  • 18

Oni su stavili Crvenu zvezdu na poslednje mesto po snazi pred početak nove sezone u Evroligi.

Nešto slično dogodilo se prošle sezone, mnogi su otpisivali crveno-bele, ali su oni ciklus završili na devetoj poziciji, na ivici plasmana u plej-of.

Istina, ove godine će biti znatno teže ostvariti ovaj rezultat, ekipa je na novom početku sa trenerom Dušanom Alimpijevićem, koji do sada nije imao evroligaško iskustvo, vodio je FMP i Spartak iz Subotice, ali je klub sa Malog Kalemegdana već navikao sve na iznenađenja.

- Odlazak Čarlsa Dženkinsa, Marka Simonovića, Stefana Jovića, Marka Gudurića i Ognjena Kuzmića je očigledno oslabio tim. Nadu im daje dolazak iskusnih igrača poput Tejlora Ročestija, Džejmsa Feldina i Pera Antića - navodi se u analizi Eurohoopsa, uz poseban akcenat na to da tim vodi 31-godišnji trener.

Fenerbahče je viđen kao prvi favorit za tron, prati ih CSKA, slede Real, Olimpijakos, Panatinaikos, pa Barselona, Himki i Efes.

Ispod granice plej-ofa su Baskonija, Makabi, Valensija, Bamberg, Armani, Unikaha, Žalgiris i Crvena zvezda. Evroliga će početi 12. oktobra, a Zvezda prvo gostuje Žalgirisu u petak od 19 časova.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. oktobar 2017 | 13:36

    Nisu nista potcenili realno jesmo najslabiji po svim aspektima ali ocekujem da kao prosle godine dobijemo dosta utakmica kod kuce verujem da mozemo makar do 10 mesta sve preko toga veliko iznenadjenje ovo govorim realno a ne navijacki

  • Milan

    11. oktobar 2017 | 13:36

    Na zalost realna procena.sve preko 7 pobeda veliki upseh

  • ZVEZDA

    11. oktobar 2017 | 13:19

    Ako samo opusteno neka udju u mec sa Zvezdom, svi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA