≫ 

Kešelj na izlaznim vratima Zvezde: Alimpijević ga precrtao i neće da ga vraća!

Krilni košarkaš ranije nego što je bilo ko očekivao završava svoj drugi mandat na Malom Kalemegdanu

  • 31
Foto: ATAImages

Marko Kešelj je na izlaznim vratima Crvene zvezde! Krilni košarkaš, kako prenose Novosti, nije ispunio očekivanja trenera Dušana Alimpijevića, koji je odlučio da ga ne povede na utakmice sa Cedevitom i Himkijem.

Bivši reprezentativac Srbije se vratio u klub proteklog leta nakon sedam godina, kada je potpisao dvogodišnji ugovor, ali se nije proslavio partijama na početku sezone i precrtan je od strane trenera crveno-belih.

Njegov menadžer je Miško Ražnatović, koji mu već traži novi ugovor, a pominje se da bi Kešelj mogao da nastavi karijeru u Turskoj. Takođe, Zvezda će pokušati da pronađe drugog igrača na poziciji krila.

Crvena zvezda u utorak od 19 časova igra protiv Himkija utakmicu 3. kola Evrolige. Iz prva dva kola ima skor od pobede i poraza, dok ruski tim ima dve pobede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Truca

    24. oktobar 2017 | 00:40

    Ocekivano...uskoro ce i radicevic i jankovic napolje...miler kao prva opcija da stigne kao druga bi bio rajt iz igokee a centar dobro da se prostudira kad se bude dovodio...jer vremena je sve manje i manje za uigravanje...jos nista nije izgubljeno...napred institucijo💥💥💥

  • Zoki

    24. oktobar 2017 | 00:26

    Kvinsi je zakon

  • čarls bronson

    24. oktobar 2017 | 03:44

    Realno, on kada uđe u igru ne zna gde udara , kao golub u zatvorenom prostoru .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA