≫ 

Zvezda poslala Dženkinsu emotivnu poruku pred meč protiv njega: Đenka, brate... (FOTO)

Dubok trag je Čarls Dženkins ostavio na Malom Kalemegdau, a njegov bivši klub se prisetio nekih zvezdanih momenata dok je nosio crveno-beli dres

  • 4

Crvena zvezda od 19 časova igra protiv Himkija meč 3. kola Evrolige i pokušaće da dođe do prvog brejka u najjačem evropskom takmičenju. Sigurno da im neće biti lako, jer Himki ima izuzetno jak i skup tim, koji predvodi najbolji ruski igrač Aleksej Šved, ali će opasnost po koš crveno-belih predstavljati i bivši miljenik Delija - Čarls Dženkins.

>>> Kešelj na izlaznim vratima Zvezde: Alimpijević ga precrtao i neće da ga vraća!

On je prethodnog leta prešao u redove Himkija, u kojoj je bio tri sezone i dao je doprinos u pobedama i trofejima koje su crveno-beli ostvarili.

Navijači će ga se sigurno uvek sećati, a i Zvezda mu je pred duel poslala emotivnu poruku putem Instagrama.

- Hvala ti Dženkinse za sve nezaboravne momente, trofeje i neverovatnu energiju i strast koju si uvek imao u crveno-belom dresu. Uvek ćeš biti deo Zvezdine porodice. Hvala, Đenka, brate - piše u poruci Zvezde, koju prati i nekoliko fotografija iz perioda dok je nosio crveno-beli dres.

Pitanje je da li će ova poruka ''smekšati'' Amerikanca pred meč protiv crveno-belih, jer je i on sam pričao o duelu proitiv bivšeg kluba i istakao je da neće biti emocija u tom duelu, jer to ''više nije ona Zvezda u kojoj je igrao''.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balvan u oku

    24. oktobar 2017 | 22:10

    Slihtaju mu se pare mu duzni.

  • Неон. 24 10. 2017

    24. oktobar 2017 | 18:06

    Цена нема душу то је Американац поставити му фластера

  • Rade

    24. oktobar 2017 | 22:37

    Koliko perfidnosti i pokvarenosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA