≫ 

Mali navijač Partizana je najveći hit derbija: Ribao je Semjuelsa što ne pozdravlja Grobare, a onda smo snimili neverovatnu scenu! (VIDEO)

Zabeležili smo neobičnu situaciju po završetku košarkaškog derbija, kada su igrači crno-belih pozdravljali svoje najvatrenije pristalice, a šou je ukrao dečak Petar

  • 70
Foto: Telegraf

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi u prvom ovosezonskom večitom derbiju sa 100:84, ali njihove najvatrenije pristalice im nisu mnogo zamerile na tome. Emotivno je bilo među igračima crno-belih kada su po završetku meča stali pred Grobare, koji su grmeli isto kao i da su pobedili.

>>> Švajnštajgerov otac nije mogao da veruje kada je čuo Grobare pred početak derbija: Kolutao je očima u čudu i snimao grmljavinu! (VIDEO)

>>> Ka**ju vas, trpaju vam m**a u usta: Navijači Zvezde posle derbija iskopali brutalan Mutin snimak sa tajmauta Partizana (VIDEO)

Međutim, nisu kod svih emocije bile takve, kao recimo kod Novice Veličkovića, koji je bio na ivici suza. Neki stranci očigledno još nisu svesni u kakav su klub došli, niti kakav je značaj derbija.

Tako su Samardo Semjuels i Patrik Miler ćaskali posle meča odvojeno od ostatka ekipe, koja je stala pred najvatrenije navijače, koji su ih podržali i pored poraza.

Mladi navijač Partizana Petar zove Semjuelsa pred Grobare; Foto: Telegraf

Zato je jedan mlađi naijač Partizana, koji je bio na parketu sa igračima, prišao Semjuelsu i rekao mu da treba da ode sa ostalim igračima da pozdravi navijače.

Semjuels ga očigledno nije razumeo, pa je nakon što je završio razgovor sa Milerom krenuo u potragu za dečakom.

Tražio ga je pogledom, a zatim mu je prišao i nešto mu rekao, na šta je mladi navijač Partizana samo začuđeno gestikulirao ramenima kao da mu ništa nije jasno.

Kada su igrači otišli u tunel, porazgovarali smo sa mladim navijačem, koji nam je objasnio i šta se tačno desilo tokom razgovora Semjuelsa i njega.

Mali Petar nam je rekao da gleda svaku utakmicu Partizana, a objasnio nam je i kakav je nesporazum nastao između centra crno-belih i njega, nakon čega je dobio i jednu uspomenu i suvenir.

- Pričao je sa drugim igračima, ja sam mu prišao i rekao mu da treba da priđe i da se pozdravi sa navijačima. Onda je on prišao, pitao me i dao mi znojnicu. Ja nisam ni hteo da mi da... - objasnio nam je mladi navijač crno-belih, koji je o derbiju imao kratak komentar.

- Dobra je bila atmosfera, ali ne znamo da igramo - iskreno je rekao Petar.

Daljinac

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmmmm

    7. novembar 2017 | 13:09

    Hahahahaha kakav car!

  • Misa

    7. novembar 2017 | 15:15

    Ja sam zvezdaš ali svaka čast ovom detetu. I ovo je baš lepo da deca vole utakmice i da znaju da navijaju za ,,svoj" klub. Da kritikuju lošu igru i prekor igrače. U ostalom ovo je izuzetno simpatično. Dete se verovatno i bavi sportom.

  • Belasica

    7. novembar 2017 | 16:04

    Baš je sladak mali, još je slađi što navija za Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA