≫ 

Semjuels napustio Partizan i poslao dirljivu poruku sa jahte na Jamajci: Nastaviću da pratim moje momke! (FOTO)

Centar Partizana ostavio poruku saigračima

  • 44

KK Partizan NIS, doneo je odluku da zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora, suspenduje centra Samarda Semjuelsa.

>>> Veličković pozvao na opštu mobilizaciju: Da ginemo za pobedu kao da nam život zavisi od toga!

Međutim, iako se čini da je suspenzija privremeno rešenje, izgleda da je Semjuels napustio Partizan.

To je očigledno posle njegovog statusa na Istangramu u kojem se zahvalio klubu i navijačima.

- Samo jedan klinac sa Jamajke, sve što sam video je blagoslov. Odrastao sam bez ičega, koga ja zavaravam. Izlazim iz svega, zahvalan sam Partizanu što me je pustio da izađem na teren i predstavljam ih. Nije ispalo kako smo planirali, bezobzira na sve neverovatno je bilo na derbiju između Zvezde i partizana i bilo je neverovatno biti deo toga. Nastaviću da pratim moje momke.

-Instagram je socijalna mreža koja daje šansu idiotima da rade svoj posao. Razumem to. Ne mislim da ljudi treba da obraćaju pažnju na postove na instagramu to je sve zabava za mene - mapisao je Semjuels.

Rani odmor za Semjuelsa

 
Early vacation mood no job no problem..... fucked up year man #onlyjahknow💚💛❤️A post shared by Samardo Samuels (@warrior024) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    18. novembar 2017 | 11:28

    Kada se od jedne plate u Partizanu moze ovako uzivati na jahti, potpisao bih i ja, imam 50 godina ali garantujem bolji ucinak na utakmicama od ovog Samjuelsa i sigurno mogu da zapamtim sve sto Muta nacrta na tajmautu.

  • ☆☆☆

    18. novembar 2017 | 12:53

    Zvezda igra u Evroligi..i ok izgubi od jačih i bogatijih klubiva ali igra sa njima u istom takmičenju..a neki drugi klub se raspada na svim frontovima a vama i dalje smešno što je Zvezda sinoć izgubila od Olimpijakosa,kluba koji je prvi u Evroligi! Jel vam i dalje smešno? Gde vam je Samjuels? Hahahahaha sad će i ostali.A vi slobodno ismevajte Zvezdu a ona će i dalje da vam drži lekcije.

  • Rici77

    18. novembar 2017 | 11:24

    Vidi ti devojcice sa severa, mozda se on sprda sa Partizanom zato je dobio otkaz. Ali kad vidim kako se dr.covic sprda sa zvezdom i devojcicama sa dve utakmice po -26 daje nadu za bolje sutra!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA