NBA je ponekad tragikomična: Obratite pažnju na OVU odbranu?! (VIDEO)

Igrače Sansa ne zanima igra u defanzivi

  • 9

Ekipa Finiksa važi za jednu od najlošijih odbrambenih u ligi, doduše napred imaju Devina Bukera koji uz pomoć saigrača sporadično ume da poništi "kriminalnu" defanzivu zbog koje je tim iz Arizone tu gde jeste trenutno - na osam pobeda i 16 poraza.

Sansi su protekle noći porženi i u Bostonu, gde nisu imali prevelike šanse protiv lidera Istoka, mada su se odlično držali sve do samog kraja.

>>> Orao pao, orao pao! Bogdanovića grubo prizemljili, pa promašio ključnu trojku (VIDEO)

Ipak, ponovo su primili veliki broj poena, a tako se ne može dobiti ni neki slabiji tim od Seltiksa.

Koliko su igrači Finiksa ponekad nesinhronizovani u defanzivnim zadacima najbolje pokazuje ova situacija, kada je bek Seltiksa Smart ostao sam kao duh na liniji za tri poena, potpuno zaboravljen od protivničkih igrača.

Mada, nije se ni on proslavio: iako je imao svo vreme ovog sveta da se namesti na šut, promašio je prvi put, a onda, pošto mu se odbila pravo u ruke - i drugi put!

Tragikomičnu situaciju ipak je na najbolji način po Boston završio Al Horford, i on je šutnuo za tri, ali je, za razliku od saigrača, pogodio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    3. decembar 2017 | 13:54

    Ovi bi kod Vujoševića i Željka Obradovića sezonu završili već na prvom tajm autu. Vujošević bi posle koša zanemeo od šoka i verovatno seo na klupu totalno prebledeo, dok bi zajapureni Žoc bio van sebe urlao i vodio ih ka svlačionici.

  • Mali

    3. decembar 2017 | 13:19

    Ala su se naduvali pre utakmice....

  • Cubaka

    3. decembar 2017 | 13:02

    Ha,ha, ha ovima kao da je Muta crtao kako da igraju odbranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA