Luda, luda pobeda Klipersa: Genijalni Lu Vilijams pogodio trojku u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Ovakav meč se ne viđa baš svaki dan

  • 0

Los Anđeles Klipersi pobedili su Vašington rezultaom 113:112 posle neverovatno uzbudljive završnice čija je kulminacija bila trojka Lua Vilijamsa sekund pre kraja!

Maestralni bek domaćeg tima dobio je loptu iz auta, ispred sebe je imao najboljeg igrača gostiju Bredlija Bila, usledila je serija driblinga i hirurški precizan šut, lopta je pogodila dno mrežice, za pobedu, za delirijum navijača domaćeg tima.

Genijalni Vilijams tako je na najbolji način zaokružio "ol-star" partiju koju je završio kao najefikasniji u oba sastava sa 35 poena.

Pratio ga je Galinari sa 25, Rivers je ubacio 16, Harel 11...

Na drugoj strani, Porter i Bil su najviše "povukli" u odsustvu Džona Vola, prvi je ubacio 27, drugi 25 poena.

Dramatičan završetak kao da je najavio Rivers 14 sekundi pre kraja, trojkom kojom su Klipersi poveli 110:109. Bil je potom preuzeo odgovornost, pogodio uz faul, uz ubačeno slobodno bacanje, za preokret i triler završnih desetak sekundi.

Vilijams je tada pokazao kakav je košgeter i kakvu ruku ima: pogodio je preko Bila, ali su gosti imali sekund da izvedu poslednji napad.

Nisu, međutim, uspeli da poentiraju, pokušao je Gortat da režira čudo, no ono se nije desilo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA