≫ 

FELDIN: Ne mogu da pričam o tome... (VIDEO)

Amerikancu bilo jako teško posle poraza crveno-belih

  • 1

Džejms Feldin nije mogao sam, i to je jedan od razloga zašto je Crvena zvezda poražena od Panatinaikosa.

Američki bek ubacio je 21 poen svom bivšem klubu, ali je bio jedini dvocifren u redovima crveno-belih.

>>> Totalna ludnica u Pioniru na 3. poluvremenu: Igrači Zvezde nisu mogli da odu u tunel, a izjava trenera PAO-a se nije čula na TV-u od buke Delija (VIDEO)

Otuda je i bilo logično da lopta bude u njegovim rukama kada je trebalo da se šutira trojka za izjednačenje. Međutim, nije ušla.

- Čoveče, ne mogu da pričam o tome... Stvarno ne mogu - rekao je Feldin posle meča, a onda odgovorio i na pitanje novinara ''zašto'':

- Kako to mislite zašto? Trebalo je da pogodim! Taj šut je trebalo da uđe.

Zatim je nastavio:

- Sve su preuzimali dobro. Igrao sam tamo dve godine i znam koliko to dobro umeju da rade. Gist je „životinja“ i može da čuva bilo koga. Na bilo kojoj poziciji. A mi nismo napadali njihovu odbranu na pravi način. Ja sam promašio nekoliko bitnih šuteva, nismo spuštali loptu u reket što je bio plan. Dobro smo čitali utakmicu, ali smo se više trudili da iskoristimo neke naše individualne kvalitete i tako rešimo akciju. Zato sad moramo da pogledamo snimak utakmice i dobro analiziramo greške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA