Navijači će biti oduševljeni: Šta je to Zvezda poželela od Deda Mraza u 2018. godini?

Evroligaši su, baš kao i prošle godine, pisali Deda Mrazu i sada očekuju poklone

  • 8

Specijalizovani košarkaški portal eurohoops.net nastavio je prazničnu tradiciju započetu prošle godine i otkrio želje evroligaša upućene Deda Mrazu.

Tako su pisma šesnaestorice generalnih menadžera klubova Deda Mrazu "procurila" su iz proverenog izvora i ono što smo saznali je i više nego interesantno. Neke želje su realistične, druge služe svrsi, dok se pojedini nadaju da će božićni duh postati stvarnost.

Crvena zvezda

Mesto na Fajnal foru u rodnom gradu

Da li verujete u božićna čuda? Crvena zvezda verovatno da dâ. Šta bi mogao da bude slađi poklon u 2018. godini nego da budeš jedan od timova na beogradskom Fajnal foru?

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Anadolu Efes

Amajliju

Tačno je da se Efes muči sa skorom 3-11 i da je izgubio poslednje četiri utakmice. Ipak, promena na poziciji trenera deluje dovoljno obećavajuće za bolju sreću sledeće godine. Uprkos tome, amajlija bi pomogla kako bi tim prosperirao

Armani Milano 

Moderni protivnici 

Kapiramo. Teško je nadmašiti Đorđa Armanija kada je u pitanju dizajniranje košarkaših dresova. Opet, to mora da bude obaveza za timove da se lepo obuku kada dolaze u Mediolanum Forum. Kao na primer Barselona i njen tirkizni dres.

Baskonija

Zlatna zvezda

Ekipa iz Vitorije daje sve od sebe da ostane kompetitivna i to joj za sada uspeva. Gledajući kroz pobedu nad Barselonom kod kuće, zlatna zvezda je i te kako zaslužena.

Bamberg

Proslava uz vino i logorsku vatru sa trenerom Trinkijerijem

Postoji sigurno zabavnijih stvari u 2018. godini u kojima može da se uživa, ali mi ne možemo da zanemarimo činjenicu da je trener Brose Bamberga hodajući vic. Zamislite da imate priliku da pijuckate vino dok slušate priče Andree Trinkijerija. Ništa ne može da nadmaši to.

CSKA Moskva

Knjige

Slušajući intervju Nanda De Koloa, pretpostavljamo da veliki deo tima voli da čita. A, šta je bolje društvo za dugačka putovanja od knjige?

Barselona

Majk Džejms?

Glasine o njegovom dolasku su OVDE.

Fenerbahče

Zdravlje i Kalinić

Prilično smo sigurni da Fenerbahče želi da mu Deda Mraz poklon dostavi u maju i ne u Istanbulu... Ako tim bude zdrav, a Kalinić se vrati, to vrlo lako može ponovo da se dogodi.

Foto: Marko Todorović

Himki

Izazov

Zaista generički poklon, zar ne? Pa, i ne baš. Barcokasov tim ima nade i snove (i mogućnosti) koji prevazilaze regularni deo sezone. Gospodin Mraz bi trebalo da nagradi ove ruske vojnike, i dalje se dobro drže na tabeli, tako što će ih 'baciti u vatru'.

Makabi Tel Aviv

Mir

Izraelski tim ima daleko bolji početak sezone nego godinu dana ranije. Ono što Makabiju zaista treba od Deda Mraza jeste stabilnost (mir) i da Kol, Džekson i Tomas pokušaju da ostanu efikasni.

Olimpijakos

Napitak kao lek za 'kugu povreda'

Najbolji poklon za grčki tim bi najverovatnije bio brz povratak povređenih igrača, posebno na poziciji krilnog centra, na čelu sa Kimom Tilijem i Dimitrisom Agravanisom koji su u autu do daljnjeg.

Panatinaikos

Tatu studio

'Zeleni' vole svoje tetovaže. Nedavno, Džejms Gist je dodao još jednu svojoj kolekciji u Beogradu. Pa, verujemo da bi bilo jako zgodno da tim ima lak pristup mastilu i iglama kada god mu je potrebno.

Real Madrid

Dončić i Ljulj

Logično. Navijači Reala (i ostali ljubitelji Evrolige) bi želei da osamnaestogodišnje čudo od deteta ostane malo duže... I, takođe, da se Serhio Ljulj vrati na parket.

Valensija

Ulje za bradu

Tačno je da su brade u modi. Veliki broj igrača Valensije nosi svoju s ponosom. Nošenje brade dolazi sa sopstvenim odgovornostima. Deda Mraz bi mogao da ostavi nekoliko bočica ulja za bradu pod jelkom, trebaće im.

Unikaha

Učitelj stranih jezika

Imajući u vidu da jedanaest članova tima dolazi iz zemalja gde engleski nije maternji jezik, bilo bi najbolje da predsednik Eduardo Garsija malo pomogne Deda Mrazu i pomogne sa nekoliko učitelja stranih jezika.

Žalgiris

#F4

Sistemi Šarunasa Jasikevičijusa predstavljaju glavobolju za veći broj trenera ove sezone, što samo dodatno pojačava fokus Litvanaca na Fajnal for. Još sada kada je stigao Beno Udrih, ko zna? Nadamo se da će ga, ako do toga i dođe, Arturas Milaknis obavestiti pre nego što uzme odlučujuć šut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    25. decembar 2017 | 14:17

    Partizan Katanac Da ne brukaju vise Srbiju!?

  • Ivan

    25. decembar 2017 | 15:54

    Deda Mraz ne postoji! Ovo mi lici na igru lutrije. Umesto da se organizujemo, mi zelimo da nam Deda Mraz donese poklon.

  • kule

    25. decembar 2017 | 15:32

    Pisali su da im sudije i dalje budu najbolji igraci , da pentionerima povecaju plate posto zele uzimati veci postotak da u jaslicama smanje djeci obrok posto i od njih moraju uzimati da se placaju sudije koje im donose pobjede..ima jos zelja al ona glvana je da budu jos 59 god drzavni projekat..e jadna vam majka i takvom klubu polovnjaka sa kojim se sprda evropa kao sa retardima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA