Alimpijević se na konferenciji izvinjavao navijačima Zvezde posle meča sa Olimpijom (VIDEO)

Nije bilo zadovoljan trener crveno-belih partijom svojih pulena uprkos pobedi nad ekipom iz Ljubljane

  • 3

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je izuzetno nezadovoljan i pored pobede njegovog tima nad Olimpijom, u 14. kolu ABA lige. Zvezda se ozbiljno namučila protiv gostiju iz Ljubljane, pred skoro punim Pionirom, čije su kapije bile otvorene.

Zato se i trener Zvezde izvinio svim fanovima koji su bili u hali na lošoj partiji njegovih pulena.

- Nema šta puno da se analizira. Odigrali smo utakmicu s pristupom kakav ne sme da se dogodi ekipi kakva smo mi, ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige. Ovo je bila ružna utakmica, a mi smo najzaslužniji što je bilo tako. Nije bilo koncentracije u oba smera.

- Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali publiku koja je došla i skoro napunila Pionir. Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Na kraju, kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje - rekao je Alimpijević.

>>> Asistencija za Alimpijevića: Lesor zaboravio ko mu je trener (VIDEO)

Mišljenje trenera deli i Nemanja Dangubić, koji je protiv Olimpije upisao 13 poena i istakao je da će analiza ove utakmice biti značajna za predstojeći meč protiv Žalgirisa koji je na programu 5. januara u Pioniru.

Foto: abaliga.com/Crvena zvezda mts

- Jedna veoma teška utakmica je iza nas. Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom. Čestitam Olimpiji na veoma dobroj utakmici - rekao je Dangubić.

Trener Olimpije Gašper Okorn rekao je da je teško vratiti se protiv Zvezde u poslednjoj četvrtini kada se odlepi na +9, koliko je u jednom momentu iznosila najveća prednost crveno-belih.

- Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi. Mislim da su moji igrači uradili gotovo sve što smo dogovorili. Ipak, neke sitne stvari smo mogli i bolje da uradimo pri kraju treće četvrtine. Izgubili smo ritam, a oni su otišli na plus šest, ubrzo i na plus devet, a protiv Zvezde je u poslednjoj četvrtini teško nadoknaditi minus. Za nas slede bitnije utakmice i nadam se da ćemo protiv Mega Bemaksa ponoviti ovakvu partiju - zaključio je trener Olimpije.

Pogledajte video konferencije:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Truca

    2. januar 2018 | 23:28

    Ma samo radi svoj posao...odlicno ti ide...sta treba da pobedjujemo sa 20...svaka pobeda je pobeda nema razlike...to znaju samo ljudi koji se razumeju u kosarku...ne moze svaki put da bude kao po loju...😎

  • Ja...RS

    2. januar 2018 | 23:38

    Suti i pobjedjuj,ne pravdaj se nikome,sta treba da se polome protiv jedne Olimpije?

  • Micko

    2. januar 2018 | 23:32

    Pa onda dovedi neka pojacanja, mozes bar onog odza iz fmp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA