≫ 

Hajp ne prestaje: Braća Bol debitovala u Litvaniji, gledali ih milioni, američki tinejdžeri razbili Žalgiris (VIDEO)

Tata Lavar zadovoljno trlja ruke, stvorio je spektakl kakav je želeo

  • 4

Američki košarkaši, braća Bol, Lianđelo (19) i Lamelo (16), imali debitovali su za litvanski tim Vitautas doprinevši pobedi nad šampionom i evroligašem Žalgirisom 90:80.

Doduše, protiv juniora Žalgirisa.

Sve je bilo spremno za spektakl koji se danima najavljivao: tata Lavar Bol i marketing tim saradnika čitavu halu su oblepili porodičnim brendom "Big Baller Brand", tako da je ličila na njihovu privatnu halu. Lavar je bio u centru pažnje velikog broja medija koji su se tiskali u hali malog kapaciteta. Prisutno je bilo nekoliko američkih stanica, gomila domaćih, i svi su čekali na debi braće "rukija" Lejkersa Lonza Bola.

>>> Skandal u Kini pred dolazak Trampa: Brat rukija Lejkersa uhapšen zbog krađe, preti mu zatvor!

Lianđelo je utakmicu završio sa 19 poena, a njegov tri godine mlađi brat sa 10, sve pred očima oca i majke Tine koji su uz sinove od njihovog dolaska u Litvaniju gde će se u narednom periodu košarkaški razvijati.

Bila je to odluka njihovog brbljivog oca čiji je "dugi jezik" i često provokativne izjave intrigiraju javnost u Americi, ali takav kakav je, uz sinove buduće košarkaške zvezde, savršen je za senzacionalizaciju koja je dobila novu dimenziju sa prelaskom u Litvaniju.

Posebnu pažnju privukao je spiker, koji je imao ulogu komentatora, pa je za gotovo svaki šut ili potez jednog od braće Bol imao komentar animirajući publiku, zapravo više je iritirajući.

Prenos utakmice rađen je na fejsbuku i gledalo ga je 120.000 ljudi, a meč je odgledalo preko 2.300.000 ljudi.

Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA