≫ 

Bogdanova noć za pamćenje uz rekord karijere, pogodio je svaku trojku: Amerika konačno videla kako radi srpska haubica! (VIDEO)

Srpski reprezentativac imao je neverovatno šutersko veće u porazu Sakrementa od Jute

  • 32
Foto: AP/Tanjug

Srbi su imali sjajno veče u NBA ligi, a najviše se istakao Bogdan Bogdanović sa rekordom karijere od 25 poena, ali su i ostali bili veoma dobri. Teodosić je u duelu protiv Jokića zabeležio 15 poena, dok je Nikola imao 18 poena.

Konačno smo na parketu videli i Bobana Marjanovića, koji je za 10 minuta postigao 7 poena, uz jedno atraktivno zakucavanje.

Bogdan Bogdanović je imao noć za pamćenje, pošto je ostvario rekord karijere u NBA ligi. On je u duelu protiv Jute Džez postigao čak 25 poena, a tome je dodao i 6 skoka, 2 asistencije i jednu ukradenu loptu.

Jedino što je pokvarilo fantastično veče Srbina jeste poraz njegovog Sakramenta od 120:105, ali je postalo jasno da je Bogdanović igrač oko koga se već sada vrti igra Kingsa i koji će tek da bude budućnost tima iz prestonice Kalifornije.

>>> Teo mangupskom forom namagarčio Jokićevog saigrača: Komentator nije mogao da zadrži smeh kad je video kako ga je osramotio (VIDEO)

Bogdan je imao savršeno šutersko veče! Trojke je šutirao bez promašaja - 6 od 6! Iz igre je ukupno imao dva promašaja (9 od 11), a pogodio je i jedino slobodno bacanje koje je imao.

Sakramento je već na poluvremenu bio u zaostatku od 10 poena, dok je na kraju treće Juta imala +15 i tu prednost je iskusno čuvala do kraja meča.

Osim Bogdanovića raspoložen za igru bio je i Vili Kouli Stein, koji je postigao 26 poena i imao 10 skokova, kao i Džordž Hil sa 20 poena. U redovima Jute istakli su se Donovan Mičel sa 24 poena i Rodni Hud sa 25.

Pogledajte i sve poene Bogdanovića na utakmici:

>>> Čoveče, ne kači se sa Srbima, ne plaše se! Crnogorac Rajs dao savet osramoćenom Aflalu (VIDEO)

U Los Anđelesu smo gledali duel srpskih reprezentativaca! Miloš Teodosić je bio bolji od Nikole Jokića jer su njegovi Klipersi slavili sa 109:104, a oba srpska reprezentativca imala su sjajan učinak.

Teodosić je postigao 15 poena i imao 5 asistencija i 4 skoka, dok je Jokić postigao 18 poena i imao 8 skokova.

Pogledajte Teodosićeve i Jokićeve poteze sa meča:

Boban Marjanović je u porazu Detroita od Toronta (96:91), konačno bio na terenu za Pistonse. Postigao je 7 poena i imao 6 skokova za 10 minuta na parketu uz procenat šuta od 50% (3 od 6).

Dramond je u Detroitu postigao 25 poena, a 19 je dodao Bredli, ali je više raspoloženih igrača imao Toronto, gde su se istakli Si Džej Majls sa 21, Kajl Lauri sa 18 i Derozan i Valančijunas sa po 17 poena.

Pogledajte Bobijeve poene sa utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

    18. januar 2018 | 08:33

    Pa ja ne mogu da vjerujem kako neki ovdje oce da ospore bogdanov uspjeh ja jesam navijac zvezde ali podrzavam svakog naseg igraca tako da samo tako nastavi bogdane u inat ostalima

  • Miodrag

    18. januar 2018 | 07:56

    Nije greska. Kada se kaze 9/11 misli se na ukupan broj suteva bez slobodnih bacanja. Od 9 suteva, 6 su bili trojke, znaci 18 poena. Preostala 3 suta su dvojke, znaci 6 poena. Dva suta za 2 je promasio. Jedno slobodno i zbir 25. Sve je tacno.

  • Srbin RS

    18. januar 2018 | 08:32

    Bogdan je za svaku pohvalu,a ovi sto ga ne vole,e to je njihov problem. Svaka cast momče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA