≫ 

Pogledajte šta je prethodilo tuči Bjelice i Aflala: Nemanja mu sasuo u lice sočnu psovku na srpskom, zbog koje je Amerikanac poludeo (VIDEO)

Tokom čitavog meča viđen je ozbiljan duel dvojice košarkaša, koji su se na kraju i fizički sukobili

  • 7

''Kragna'' koju je Nemanja Bjelica napravio Aronu Aflalou, kada je košarkaš Orlanda pokušao da ga udari na prethodnom meču, i dalje se prepričava.

Američki mediji napravili su i analizu čitavog duela između srpskog košarkaša i beka Medžika, koji su imali duel i pre samog sukoba nakon koga su obojica isključeni.

>>> Bjelice, sledeći put kukovi napred i završi ga: MMA borci analizirali "kragnu" srpskog košarkaša u tuči sa Aflalom (VIDEO)

Prvi put je sve završeno verbalno, a onda se došlo i do fizičkog kontakta, a ESPN je objavio i šta je prethodilo sukobu.

Naime, posle jednog duela pod košem, Aflalo je zakačio Bjelicu po nosu, nakon čega je Srbin poludeo i besno mu sasuo u lice psovku na srpskom. Sa usana je jasno moglo da se pročita i šta mu je rekao

- Da ti je*** ja malo mamu u pi***, bre - sasuo je Bjelica Aflalu u lice, a ovaj to očigledno nije zaboravio i u sledećem napadu je pokušao da uzvrati. Ali je na kraju sve ostalo samo na pokušaju, zbog kojeg mu se mnogi smeju u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedan

    18. januar 2018 | 14:03

    Pa realno je u toj predhodnoj situaciji Affalo nabio lakat Nemanji u zube, zato ga je opsovao... a Nemanjina reakcija je bila oba puta odbrambena... A tog lika kazniti da ne pomisli ponovo da kosarku pretvori u ulicni basket...

  • Zikka

    18. januar 2018 | 13:56

    Bjelica je Car.

  • Bilo ko

    18. januar 2018 | 15:28

    Govori srpski da te ceo svet razume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA