Nedović ima poruku za Delije, a tiče se Alena Omića

Srpski košarkaš prezadovoljan izborom koji je napravio njegov bivši klub

  • 10

Nemanja Nedović i Alen Omić svojevremeno su delili svlačionicu u Unikahi, mnogo lepih trenutaka je iza dvojice prijatelja, a sada je, igrom sudbine, Slovenac završio transfer u klub Nemanjine mladosti - Crvenu zvezdu.

>>> Zvezdin novi igrač objasnio navijačima da nije musliman?!

Vest od dolasku momka rođenog u Tuzli pre 25 godina obradovala je srpskog reprezentativca na privremenom radu u Malagi, odakle se oglasio čim je do njega stigla informacija o novom angažmanu njegovog nekadašnjeg saigrača.

- Idemoooo... Zvezdaši, niste ni svesni šta ste dobili - napisao je Nedović o Omiću čije je prvo oglašavanje kao igrača Zvezde izazvalo oprečne komentare s obzirom na to da je, nićim izazvan, pričao o religiji.

- Ja kao Slovenac nisam, što se vere tiče, neko koga to baš zanima, odmah i da dodam, ljude delim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vera, jer je meni košarka na prvom mestu - poručio je Omić preko klupskog sajta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA