≫ 

Kakav je to trener? Detroit gubi, a Bobi Marjanović kao najefikasniji igrač NBA mu sedi na klupi! (VIDEO)

Srpski centar ponovo nije dobio ni minut šanse na parketu

  • 11

Košarkaši Bruklina, Orlanda, Los Anđeles Lejkersa i Indijane ostvarili su pobede prethodne noći u NBA ligi.

Najzanimljiviji meč odigran je u Detroitu, za koji nije nastpio srpski reprezentativac Boban Marjanović, jer je odlučen u poslednjoj sekundi košem Spensera Dinvidija za trijumf gostiju 101:100.

Samo četiri sekunde ranije Andre Dramond je doneo prednost Detroitu, ali ona nije dugo trajala. Zanimljivo je da Bobi Marjanović vrlo malo dobija šansu iako je po učinku na terenu u odnosu na minutažu najefikasniji igra NBA u istorji. Treneru Stenu Van Gandiju to nije dovoljno, već Bobija često drži na klupi, a Detroit gubi.

Junak Dinvidi sa 22 poena bio je najefikasniji na utakmici, jedan manje ubacii je njegov saigrač Rondaj Holis-Džeferson, dok je kod Pistonsa najbolji bio Tobajas Heris sa 20.

Ubedljiv trijumf ostvarili su Lejkersi nad Njujorkom 127:107 uz 29 poena Džordana Klarksona i 27 Džuijusa Rendla, Orlando je slavio u Bostonu 103:95 uprkos 40 pgodaka Kajla Irvinga, a na gostovanju je i Indijana iznenadila San Antonio 94:86.

VIDEO: Pogledajte kako je Bobi šutirao trojke 6-6 na treningu reprezentacije na Eurobasketu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA