Igrači Zvezde su motivisani da konačno sruše tim koji nikada nisu pobedili: Prvo Olimijakos pa onda Partizan

Crveno beli žele da se revanširaju Atinjanima

  • 5

Trener košarkasa Crvene zvezde Dušan Alimpijević, uoči utakmice protiv Olimpijakosa u 20. kolu Evrolige, izjavio je da njegov tim ima mnogo motiva da konačno "dobije" grčki tim u elitnom takmičenju.

- Olimpijakos nam dolazi posle nekoliko promenjivih igara i forme. Oni su na impresivan način pobedili Makabi, ali i zabeležili dva poraza na gostovanjima. Mi pred ovaj meč imamo višestruki motiv da se prikažemo u pravom svetlu. Prvo zbog ubedljivog poraza u Pireju, zatim jer želimo da napravimo i dobru uvertiru za predstojeće važne utakmice, ali i zbog toga što igramo pred našom publikom - izjavio je Alimpijević za klupski sajt i dodao da neće moći da računa na Džejmsa Feldina.

Košarkaš crveno-belih Milko Bjelica smatra da će utakmica protiv Olimpijakosa poslužiti kao dobra priprema pred derbi sa Partizanom u ponedeljak.

- Bitna utakmica za nas, ne samo zato što nam dolazi veliki protivnik, već i kao deo pripreme za derbi. Svi igrači su motivisani, pamtimo poraz u Pireju kao jedan od najubedljivijih ove sezone i to će nam biti dodatna motivacija uz pune tribine da odigramo dobru utakmicu.

Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • КК ЦЗ. Великан

    25. januar 2018 | 17:54

    Сви, али сви до последње капи зноја, падају сигуран сам! Немојмо бити наивни као ранијих година и правити се већи грци од самих грка, богом вас кумим. Они су у томе много мудрији и паметнији од нас. Није ми јасно какви су то доктори који још нису Фелдина опоравили, то је ситна повреда.Показало се да када Звезди било који играч хвали, то се невероватно осети...? За светињу!

  • Grobarcina

    25. januar 2018 | 17:54

    Olimpijakos 1+ partizan 1+

  • YYY

    25. januar 2018 | 22:26

    Pise se partizai.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA