≫ 

Srbija do Tokija, Jokić do Milvokija: Srpski košarkaš zaludeo zemljake posle utakmice života (VIDEO)

Centar Denvera apsolutni hit posle meča za pamćenje

  • 0

Nije moglo bolje da ispadne po Nikolu Jokića. Ako je već trebalo da bira mesto gde će odigrati meč karijere, top izbor bio bi Milvoki zbog činjenice da u tom gradu, kao i obližnjem Čikagu, živi velika srpska dijaspora.

Naravno, Srbi bez košarke ne mogu, pa je mala, ali bučna grupa stigla u "Harris Bradley Center" gde su na delu mogli da svedoče totalnoj demonstraciji moći srpskog centra čiji je tripl-dabl koji je upisao i pre kraja poluvremena, na kraju (30+17+15) svrstao Srbina u istorijske knjige najjače lige.

>>> JOKIĆEVA NOĆ KARIJERE! Srpski košarkaški supermen ušao u istoriju NBA lige! (VIDEO) (FOTO)

Posle meča, jasno, Nikola je bio u centru pažnje, novinarka ga je odmah pitala da objasni eksploziju u prvom poluvremenu što je pomalo zbunilo našeg košarkaša.

- Hm... - dramska pauza, pa onda, od Jokića i jedno kratko i učtivo "Hvala".

Čestitke je uputio ekipi, saigračima koji su zatrpali mrežicu Baksa sa 24 trojke i postavili rekord franšize.

- Momci su pogađali sjajno, mislim da smo ubacili 13 trojki u prvom poluvremenu, igrali smo jako dobro, završili smo utakmicu baš onako kako smo želeli, dve poslednje pobede su bile vrlo važne za nas, i sad idemo na "ol-star" pauzu u dobrom raspoloženju.

Usledilo je pitanje da li je bio svestan da je na poen od tripl-dabl ostvarenja u finišu prvog poluvremena.

- Ne, samo sam želeo da svi budu uključeni u igru, to nam je trebalo, nadigrali smo ih, natrčali, bolje kombinovali, zaista smo odlično odigrali, najvažnija je pobeda i došli smo do nje - završio je sa intervjuom Jokić, a onda prišao oduševljenim Srbima koji su klicali njegovo ime dižući tri prsta uvis. Naravno, "fotkanje" nije izostalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA