≫ 

Oglasio se košarkaš Partizana posle užasnih pretnji koje je dobijao zbog uništavanja pehara!

Sani Aranitović porukom na Tviteru objasnio svima pravo stanje stvari

  • 38

Posle skandaloznog videa na kojem se vidi kako dva nepoznata počinioca uklanjaju nožem ispisana imena Crvene zvezde kao jednog od osvajača kupa Radivoja Koraća, mnogi navijači posumnjali su na Aleksandra Aranitovića. Bivši igrač Zvezde se porukom na Tviteru izjasnio da nije kriv.

>>>Tupim kuhinjskim nožem oskrnavljena Žućkova levica: Zvezdine pločice uklonjene sa trofeja Kupa! (VIDEO)

Naime, na društvenim mrežama pojavila se vest da je sadašnji košarkaš Partizana Aranitović jedan od vinovnika ovog incidenta. Igrač je dobijao poruke koje nisu ni malo prijatne.

Bivši košarkaš crveno-belih, dvadesetogodišnji Aranitović koji sada nosi crno-beli dres javio se ekspresnom porukom na Tviteru:

Da podsetimo, Košarkaški klub Crvena zvezda povodom ovog incidenta izdao je saopštenje u kojem traži da se krivci što pre pronađu i kazne. 

VIDEO: Govor Novice Veličkovića posle osvajanja Kupa

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pako

    20. februar 2018 | 23:46

    Kako vas nije sramota da saljete poruke decku, sto niste slali vasim vodjama koji su ukrali pehar i polomili ga posle izgubljenog finala!?? Znam da nisi Sani a i da jesi neka si!!!

  • Uros

    20. februar 2018 | 23:14

    Ne opravdavam ovo ali da se druga strana javlja (napisao bih svakakva pogrdna imena ali nece objaviti komentar). Ej bre, drmanje koseva, bacanje mokrace na teren, pljuvanje trenera i klupe Partizana, UNISTAVANJE TROFEJA,PP aparat - prekidanje utakmice, coviceva odluka da se ne igra... Vredjanje novice koji je akter meca, dakle igrac...i ostalih igraca partizana prethodnih godina a nije bilo spikera da "obavesti navijace" da prekinu sa tim. Ali kad su u pitanju filip,nebojsa i vesna...onda je druga prica. Sram vas bilo gospodo iz zeleznika.

  • Crna Gora

    20. februar 2018 | 23:49

    A kad SIMON UKRADE ONDA SVE OK???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA