≫ 

Srbi osvajaju NBA: Bogdan sa 22 poena najefikasniji u trileru Sakramenta, Teo odličan (VIDEO)

Odlično veče srpskih igrača u najjačoj košarkaškoj ligi sveta

  • 8

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u tesnoj pobedi Kingsa nad Njujorkom 102:99, imao je sjajnu partiju i predvodio svoj tim sa 22 poena.  Tim iz Kalifornije pobedio je trojkom Skala Labisijea na 2 sekunde do kraja.

>>>NESTVARAN PREOKRET PARTIZANA: Od -18 do surove lekcije Džikićevoj Budućnosti (VIDEO)

Popularni Bogi definitivno se brzo navikao na surove uslove NBA lige i tim Sakramenta. Ovoga puta sa 22 poena (7/11 iz igre, 3/5 za tri) i 7 asistencija bio je najzaslužniji za pobedu protiv ekipe Niksa.

Imali su Kingsi 99:99 i napad za pobedu. Trener Jerger je osmislio poslednju akciju u kojoj je učestvovao i naš Bogdan. Bivši as Partizana i Fenerbahčea je izveo loptu do Labisijea koji je varkom "lažnog uručenja" prevario svoje čuvare koji su nastavili da trče za Bogdanovićem, a potom na samo 2 sekunde do kraja pogodio za tri.

Najefikasniji kod Kingsa pored Bogdanovića sa 22 poena, bio je upravo Labisije koji je meč završio sa 14 poena, dok su po 12 ubacili Kufos, Hild i Džekson.

VIDEO: Bogdanov idol iz detinjstva Kobi Brajant dobio Oskara

U redovima Njujorka, Hardavej junior je bio najefikasniji sa 24 poena, 14, uz 16 skokova je imao Kanter, a isti broj poena ubacio je O'Kvin.

Pogledajte sjajnu partiju i sve poene Bogdana Bogdanovića:

I naš najbolji plejmejker Miloš Teodosić imao je odličan učinak. On je u meču sa Bruklin Netsima postigao 14 poena (5/8 iz igre, 2/5 za tri) uz 4 asistencije i dva skoka, a njegovi Klipersi su pobedili sa 123:120.

Centar Bobi Marjanović još jednom je ostao zakucan za klupu.

Ekipa iz "grada anđela" je u finišu bila u bezizlasnoj situaciji, posle vođstva Bruklina 118:110, ali je usledila serija 13:2, koju je šutem za dva poena na osam sekundi do kraja potvrdio Lu Vilijams za konačnih 123:120 za domaćina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA