≫ 

Hvala Čoviću na pozivu, ali nisam trener za Zvezdu: Legenda sam Partizana, mogu samo u jedan klub!

Čovek koji je kao igrač obeležio jednu epohu crno-belih smatra da ne bi bilo fer iz pijeteta prema Partizanu da vodi rivala

  • 75

Trener Mega Bemaksa, Dejan Milojević istakao je da ceni Crvenu zvezdu, ali da smatra da on ne bi mogao da bude trener tog klub, pre svega zbog svojih nastupa u dresu najvećeg rivala Partizana. On je pre svega istakao da mu je želja da ide u NBA i bude asistent u nekoj od ekipa i kaže da se ne zna da li če sledeće sezone voditi Megu.

Milojević je gostovao u lajv programu Merdianbeta, a jedno od pitanje je da li bi bio trener Zvezde:

>>> Ponovo nenormalna situacija za košarkaše Partizana koja može da im otvori put ka tituli! (FOTO) (VIDEO)

- Zvezdu ne bih vodio, rekao sam. Ja ne mrzim Zvezdu, imam dosta prijatelja, ali zbog onoga što sam uradio za Partizan nemoguće je. Sportski razlog je u pitanju jer volim Partizan.

- Letos sam imao poziv iz Zvezde. Zahvalan sam za to gospodinu Čoviću, ali to nije bilo realno. To nije dobro za mene u ovom trenutku, a najviše iz poštovanja prema Partizanu. A ne bi bilo dobro ni za Zvezdu

- Ne treba Zvezdi Partizanov igrač koji je obeležio jednu epohu. Ja bih to radio najbolje moguće, ali ne treba im to. Imponovalo mi je kad me je Čović zvao, ali mi to nije palo na pamet. Napravili su dobar potez sa dovođenjem Dušana Alimpijevića- kaže Milojević.

Foto: Marko Todorović

Što se tiče Fajnal fora Evrolige Milojević nema dileme.

- Ne vidim Zvezdu na fajnal foru, iako bi mi bilo drago. Imali su nekoliko poraza koje su vezali, ali nisu u dobrom momentu, pala je i forma. Kiks na Kupu je poljuljao samopouzdanje ekipe.

Drago mi je što je Partizan uzeo Kup, ali sam mislio da će teško uzeti. Odigrali su fantastično i Novica je pokazao kakav je lider. Zvezda je bila u lošem momentu i sve se poklopilo.

On dodaje da bi voleo da bude trener u NBA ligi:

- Zavisi samo od situacije sa NBA ligom.  Imam neke razgovor sa par ekipa, to nije tek tako da ja želim da budem trener u NBA, već mora da se sklope neke kockice. Ako se desi biću ponosan na to. Želim da budem pomoćnik u NBA. Ako uspem super, ako ne, ja sam u Megi zadovoljan.

Foto:aba-liga.com

Miroslav Đukić, trener Partizana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cocicu , obraz sta je to

    13. mart 2018 | 20:16

    ne znaju oni u zvezdi sta je obraz i karakter..to ne stanuje kod njih...

  • Rade

    13. mart 2018 | 20:40

    Bravo Milojeviću, gospodski si odbio ponudu. Tu se vidi tvoja veličina I Partizanovo srce. Nadam se jednog dana, da češ voditi najbolji Srpski košarkaški klub svih vremena.

  • Chex

    13. mart 2018 | 17:18

    Svaka cast,tako i treba da se ponasaju i razmisljaju i nasi i vasi. Gospodin covek,a ne kao neki preletaci koji zaborave sve sto im klub pruzi,pa prelete u drugi i vredjaju onaj koji ih je hlebom hranio. Znate ljudi na koje mislim,jer jesam grobar,ali svakom svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA