≫ 

Turska još bruji o onome što je Željko Obradović uradio svojim igračima posle poraza u Kupu Turske! To nije viđeno u košarci!

Srpski stručnjak promenio metodu "kažnjavanja"

  • 14

Srpski košarkaški treneri i jesu najbolji u Evropi samo zbog činjenice da znaju da urade tačno ono što treba u datom trenutku. Ta anticipacija situacije i procena donele su čak 17 titula prvaka Evrope našim trenerima. Željko Obradović je još jednom pokazao da je najveći trener trenutno.

>>> Nedelja za Ginisa u Evroligi: Veliki Obradović sa Fenerom opet piše istoriju!

Fenerbahče je izgubio Kup turske i to u četvrtfinalu od Efesa 83:80, koji je kasnije uzeo trofej. Svi su očekivali da će uslediti kazna za igrače i vidu jutarnjeg treninga u 7 sati.

Ne. Željko je uradio nešto drugo. Pozbao je sve igrače i njihove devojke i žene u jedan od najboljih restorana u Istanbulu gde su se odlično proveli. Uradio je potpuno drugačiji pristup, jer nije želeo da igrače dodatno maltretira jer su svesni grešaka, već da im podigne samopouzdanje.

Nakon toga u Evroligi su vezali tri pobede nad Milanom, Realom, Žalgirisom, kao i dve u prvenstvu Turske.

Foto: Milena Đorđević

VIDEO: Pogledajte kako je popularni Žoc besneo na jednoj od utakmica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    14. mart 2018 | 16:29

    Kraljuuuu!

  • TETAK

    14. mart 2018 | 17:43

    Super Ja ću da napravim grešku na svomposlu koja će nekoga osakatiti pa će mojdirektor da izvede mene i moju porodicu u neki ekskluzivni restoran na večeru i muzikicu i da mi tako ulije samopouzdanje. More ja bih mučio do bola da shvate koje pare dobro jaju. Polizali bi oni kod meme ceo parlet i plus ostali bez plate dokle god im nw ostane zadnja para u đepu

  • Boki

    14. mart 2018 | 16:28

    Sa tim timom je trebao da osvoji kup turske i da veze 5 pobeda i bez da ih casti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA