Pavlović oprostio dug Partizanu i dao primer drugima, račun odblokiran! (VIDEO)

Mnogo bolji dani dolaze i za klub i za navijače

  • 29

Košarkaški klub Partizan ponovo može normalno da funkcioniše. Osnovni račun je odblokiran, nagomilani dugovi se polako tope, a planirana su i nova pojačanja.

>>>Ušli smo u svlačionicu Kingsa, a tamo nam je Bogdan otkrio surovu istinu NBA lige! (VIDEO)

Kako stvari stoje došlo je vreme da se dugogodišnji problemi u Partizanu rešavaju...jedan, po jedan. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pored svega, do sada učinjenog sa ciljem stabilizacije kluba, ispunio je obećanje i uspeo  u nameri da odblokira osnovni račun.

- Dobre vesti za klub i navijače je ta što smo uspeli da odblokiramo račun kako bismo mogli da funkcionišemo. To je najvažnija i najbolja vest za sve. Banka više ne može blokirati račun i videćemo na koji način ćemo dalje rešiti ovu situaciju. Uradili smo sve ono o čemu sam govorio u prethodnom periodu. Partizan više nije u blokadi.

VIDEO: Đorđe Gagić otkrio za koga navija, da li ostaje u klubu i koga će brijati posle titule KLS

Međutim, kako ističe Mijailović to nije jedina dobra vest.

- Što se tiče blokade BAT-a, to moramo da rešimo u najskorijem periodu. Pregovaramo sa ljudima kojima dugujemo i to moramo rešiti u narednih 10 dana s obzirom na to da dovodimo novog centra.

Na naše pitanje da li je reč o pojačanju planiranom za pohod na titulu u domaćem prvenstvu Amidi Brajmu, Mijailović je potvrdno odgovorio.

- Da. Amida Brajm definitivno dolazi u Partizan - potvrdio je predsednik crno-belih.

Printscreen: Youtube/DraftExpress

Pored svega navedenog, pojedini bivši igrači pomažu klubu opraštanjem dugova, a jedan od miljenika crno-belih je prvi "povukao nogu".

- Saša Pavlović je veliki navijač crno-belih, on je prvi oprostio dug i veliko mu hvala na tome - zaključio je predsednik kluba iz Humske.

Daljinac

(Saša Grujović - s.grujovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIGOS

    30. mart 2018 | 18:08

    Znaci ako mi poslodavac duguje novac za 10 plata i ja mu oprostim, to je primer drugima da se i oni odreknu svojih zarada. Jako neobicno razmisljanje, po principu: "Lako je tudjim, gloginje mlatiti"...

  • Milan

    30. mart 2018 | 15:09

    To nije dobar primer. Svaki trener i igrac je profesionalac u klubu i radi za novac.To su ucene kluba,lazna obecanja i prevare.Taj mladi covek je vec u problemu jer nema profesionalan odnos prema svom poslu.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    30. mart 2018 | 16:00

    Опростио неку сићу. А јел Дуло опростио? Хахахаха

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA