≫ 

Zvezda odgovorila Podgoričanima: Veliki smo klub da nam budućnost zavisi od jedne-plej-of serije (FOTO)

"KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viđen u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni "rat saopštenjima" pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama"

  • 26

Košarkaški klub Crvena zvezda se ponovo, drugi put već, oglasio saopštenjem uoči finala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti koje kreće u ponedeljak i igra se na tri pobede.

>>> Zakuvalo se pred ABA finale, Budućnost odbrusila Zvezdi: U strahu ste, paničite...

Zvezda je u sredu izrazila zabrinutost suđenjem u polufinalnoj seriji protiv Mornara, ukazala na pritiske koji stižu iz Budućnosti na delegiranje sudija za finale, a dan kasnije usledio je i odgovor Podgoričana upakovan u formulaciju da su crveno-beli "u panici, jer se plaše da ostanu bez Evrolige".

Nekoliko sati kasnije, ponovo su crveno-beli upoznali javnost sa određenim činjenicama koje su i dokumentovali ovog puta, a tiču se pisma koje su iz Budućnosti poslali na adresu lige, doduše početkom prethodne sezone, u kojem izražavaju nezadovoljstvo delegiranjem arbitara.

Novo saopštenje Zvezde prenosimo u celosti.

KK Crvena zvezda mts vrlo pažljivo prati sve, posebno neodmerene izjave koje nakon ponedeljka, i plasmana KK Crvena zvezda mts u finale, stižu iz Podgorice, i koje imaju za cilj da nepotrebno podignu tenziju pred početak završne serije plej ofa ABA lige jtd.

Kome je cilj da se manje priča o terenu, i utakmicama, a više o raznoraznim "teorijama zavere" jasno je svakom dobronamernom ljubitelju košarke na ovim prostorima.

Zato novo saopštenje KK Budućnost VOLI vidimo kao čist i pomalo naivan pokušaj dezinforisanja javnosti! Ostaje pitanje zašto vanrednu ažurnost u informisanju javnosti o pisanju raznih saopštenja, nismo videli 16.10.2017.godine kada je predsednik KK Budućnost VOLI pisao pismo Iztoku Remsu, komesaru zaduženom za delegiranje sudija ABA lige, i menadžmenu ABA lige jtd, grubo se mešajući u nadležnost rada komesara za suđenje, koji je nakon analize dosadašnjeg takmičenja u ABA ligi, prilikom delegiranja, podlegao tom pritisku. Takođe, permanentno se od 16.10.2017.godine vrši pritisak na sudije! I konačno, kako je komesar lige dozvolio sebi da ignoriše odluke Skupštine Aba lige?

Foto: kk crvenazvezda.rs

Taj svojevrsni "pamflet" predstavljao je još na samom startu sezone, najgrublji pokušaj rušenja integriteta i ugleda lige koju svi igramo, i koju kao klubovi vodimo, jer podsećamo još jednom, ovo je liga klubova!

KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viđen u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni "rat saopštenjima" pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama, poput ove:

KK Crvena zvezda mts je kao i svi ostali klubovi ABA lige jtd, dobio izveštaj i sve materijale sa predsedništva ABA lige, koje je uredno najavljeno i zakazano još sredinom marta meseca, uz priloženi dnevni red:

Posle događaja na trećoj utakmici polufinala plej ofa, i ovog naivnog pokušaja dezinformisanja javnosti, ostavljamo upravo toj javnosti da sama donese zaključke: ko diže tenziju, ko je neinformisan, ko ne čita zapisnike sa sednica predsedništva i Skupština ABA lige jtd, ko pokušava da napravi od sebe žrtvu, i ko se koga plaši?

Foto: kk crvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub, da bi njena budućnost, zavisila od Budućnosti i jedne plej of serije.

Uživajte u najvećem uspehu svog kluba i prvom plasmanu u finale ABA lige jtd, igrajmo košarku i neka pobedi bolji na terenu, ali isključivo u regularnim uslovima za koje se kao klub borimo!

KK Crvena zvezda mts

VIDEO: Pogledajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom jeziku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemun1

    5. april 2018 | 17:22

    Nigde ne videh vise grobara, nego na stranicama gde se pominje Crvena Zvezda.

  • OrthodoxDado CZ-Lj

    5. april 2018 | 16:36

    igrajte dobro i pouzdano i nema veze ko sudi... Ajde zvezdo, igraj i pobedi!

  • Sremac

    5. april 2018 | 16:34

    Zvezda prolazi ( izgubila je dvaput) od njih pet puta nemoze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA