≫ 

Ponosni smo na organizaciju u Morači: Predsednik Budućnosti uzvratio saopštenjem! (VIDEO)

Po rečima Dragana Bokana, organizacija meča u Podgorici je bila sjajna

  • 5
UMorači nije bilo problema kažu u upravi Podgoričana; Foto: ABA liga jtd

Posle najave predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića da njegov tim neće izaći na teren hale Morača u četvrtoj utakmici finala ABA lige koja se igra u subotu od 21 sat, oglasio se i prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan. 

>>>Zvezda ne izlazi na teren u Morači! (VIDEO)

On je u saopštenju naveo da su Budućnost i Crna Gora dokazali da su sposobni da organizuju utakmicu bez ijednog incidenta koji bi bacio senku na nezaboravnu atmosferu.

Navijači Budućnosti na utakmici sa Zvezdom; Foto: ABA liga jtd

Prenosimo saopštenje u celosti:

– Od sinoć je KK Budućnost VOLI na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svesni veličine dosadašnjeg uspeha. Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima.

- Hvala svim navijačima na podršci. Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio senku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu. Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbednosnih službi, posebno policiji, obezbeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza.

- Večeras se očekuje od KK Budućnost VOLI i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim. Uspeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras, naveo je Bokan.

VIDEO: Pogledajte kako je Pionir skandirao Omiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    14. april 2018 | 14:10

    Koliko sam ja primetio,niko se nijeni žalio na organizaciju....

  • vidoviti Gojko

    14. april 2018 | 14:57

    ,,Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima.”A skandiranje navijaca ,,Ubi Srbina”, zasto mediji o tome ne izvestavaju !

  • Marko M.

    14. april 2018 | 16:24

    Narocito kako su sudije organizovane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA