≫ 

Najluđa završnica NBA meča ove sezone: Tri trojke za 11 sekundi, košarkaš Baksa pogodio sa devet metara za produžetak! (VIDEO)

Boston, ipak, poveo u seriji protiv Milvokija na spektakularan način

  • 1

Boston i Milvoki počastili su nas utakmicom za pamćenje u okviru prve runde doigravanja u istočnoj konferenciji završene pobedom Seltiksa posle produžetka rezultatom 113:107.

Videli smo jedan od najuzbudljivijh mečeva ove sezone, to je zapravo bio finiš regularnog dela meča za rubriku "verovali ili ne"!

Naime, u poslednjih 11 sekundi viđene su čak tri trojke, dve u rasponu od dve sekunde od kojih je jedna postignuta sa devet metara, za produžetak, iz ruke šutera Baksa Krisa Midltona.

Foto: Tanjug/Ap

Prethodno, Malkom Brogdon je pogodio prvu od tri pomenute trojke, za egal 96:96 na 11 sekundi pre kraja, potom je Teri Rožir, sekund i po pre isteka četvrte deonice, pogodio šut za tri, a gosti imali tek toliko vremena samo da ispale šut.

Posle tajm-auta, loptu je dobio Midlton, nije imao kud - digao se i pogodio trojku za muk u "Boston Gardenu" i produžetak u kome Baksi, ipak, nisu imali snage za potpuni preokret uprkos fantastičnim rolama Midltona (31) i Adetokumba (35).

Pogledajte triler završnicu utakmice.

Na drugoj strani, u odsustvu dvojice glavnih zvezda tima Irvinga i Hejvorda, komandu je pruzeo maestralni Tejtum, stao je na 19 poena, ali je upisao i 10 skokova i 4 asistencije.

Najefikasniji je bio Horford sa 24 poena, poen manje ubacio je Rožir, Moris je dodao 21, Braun 20...

Seltiksi su tako poveli 1:0 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Poslušajte intervju sa zvezdom Golden Stejta i NBA lige Kevinom Durentom koji je pričao za Telegraf.rs tokom gostovanja naše ekipe Sakramentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA